Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jurásek Sándor lett az SPT régiós disztribúciós igazgatója

Az SPT Networks CE új értékesítési igazgatót nevezett ki a régió élére

2015. június 01. - AXN

spt.jpgJurásek Sándor lett a Sony Pictures Television Networks közép-európai régió disztribúciós igazgatója. Jurásek júniustól a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

jurasek_sandor.JPG

Jurásek a régióban dolgozó disztribúciós menedzserek csapat vezetőjeként az SPT Networks CE teljes portfóliójának értékesítéséért felel majd.

John Rossiter a bejelentéssel kapcsolatban elmondta: "Biztos vagyok benne, hogy Sándor jelentősen hozzájárul majd az AXN közép-európai régiójának további sikeréhez és portfóliónk növekedéséhez. Sándor komoly értékesítési és technikai tapasztalattal érkezik hozzánk az operátori oldalról, így egy új látásmóddal gazdagítja vállalatunkat, és erős munkakapcsolatot tud kialakítani partnereinkkel."

A SPT Networks közép-európai portfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióban összesen tizenhárom helyi igényekre szabott csatorna kapott helyet tizennégy országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

Jurásek az SPT Networks-höz az Eutelsat Broadbandtől érkezik, ahol regionális értékesítési menedzserként dolgozott. Több mint 10 éves menedzseri tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs/média szektorban, ahol főként értékesítéshez kapcsolódó pozíciókat töltött be. Olyan cégeknél dolgozott, mint a PanTel, az HBO vagy az Antenna Hungária, ahol a MinDigTV Extra (DVB-T Pay-TV) bevezetéséért felelt.

Jurásek júniustól Hubert Drabikot váltja a regionális értékesítési igazgatói poszton, aki új karrierlehetőség miatt távozott a cégtől.

emTV.hu // Sony Pictures Television Networks

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr807509794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása