Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Távozik a TV2-től a kommunikációs és közkapcsolati osztályvezető

Koltay Tamás hat éve dolgozott a médiacsoportnál

2015. szeptember 18. - emTV.hu

tv2csoport.jpgMunkavállalói felmondással távozik a TV2 Csoport kommunikációs és közkapcsolati vezetője, Koltay Tamás. A szakember 2015. szeptember 30-ig irányítja területét, ezt követően önálló kommunikációs vállalkozást indít. Koltay 2009-ben csatlakozott a TV2-höz.

koltay_tamas.jpg

A médiavállalat kommunikációs és közkapcsolati vezetője új kihívások elé néz, saját kommunikációs vállalkozást indít. A szakember a bejelentést követően még szeptember 30-ig vezeti területét a TV2 Csoportnál.

Koltay Tamás 2009-ben csatlakozott a TV2-höz. Kezdetben program PR menedzserként, majd a TV2 Csoport szóvivőjeként, 2014-től pedig kommunikációs és közkapcsolati vezetőjeként dolgozott. Irányítása alá tartoztak a műsorokkal és képernyősökkel, valamint a vállalat egészével kapcsolatos kommunikációs területek. Nevéhez számos sikeres műsor sajtókommunikációja fűződik, valamit olyan kiemelt projektek, mint a vállalat egységes nyilatkozati rendjének megalkotása és alkalmazása, valamint a TV2 Csoport önálló CSR programjának létrehozása és irányítása.

"Fontos, megannyi izgalmas feladattal és kihívással teli évet töltöttem a TV2-nél. Köszönettel tartozom ezért egykori és jelenlegi kollégáimnak és a vállalat két tulajdonosának. A TV2 Csoportnál szerzett tapasztalatokkal felvértezve vágok neki karrierem újabb állomásának" – mondta Koltay Tamás.

A TV2 Csoport tulajdonosai, Yvonne Dederick és Simon Zsolt köszönetüket fejezik ki az eddigi szoros együttműködésért, és sok sikert kívánnak a távozó szakember jövőbeni terveihez.

Koltay Tamás távozását követően további intézkedésig a műsorokra és képernyősökre vonatkozó sajtóügyeket Keresztes Nikolett képviseli, a vállalati kommunikációért felelős kapcsolattartó pedig továbbra is Horváth Eszter marad.

emTV.hu // TV2 // képünkön Koltay Tamás

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr387797966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása