Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gyújtsatok lámpát, támad a sötétség!

Október 15-től új évaddal térnek vissza az Észbontók a Viasat3-ra

2015. október 02. - emTV.hu

viasat3.jpgNem tudsz valamit? Nem baj! Improvizálj, találgass, kombinálj! És lehet, hogy a megoldásodnak köze nem lesz a valósághoz, de hogy az odavezető logikai ámokfutás kegyetlen szórakoztató lesz, az biztos! Október 15-től új évaddal térnek vissza az Észbontók a Viasat3-ra!

"Sosem az a vicces, ha valaki nem tud valamit, hanem az, AHOGY nem tudja! És mielőtt pálcát törnénk az Észbontók felett, tegyük a szívünkre a kezünket: mi is rendelkezünk pár vakfolttal a tudás hatalmas mezejét szemlélve! Észbontóink nem túlságosan agyonképzett, de nagyon szerethető figurák! Lakatlan szigetre nem annyira, de könnyed esti tévéműsornak bátran ajánlom őket!" – fogalmazott a műsor házigazdája, Kovács Áron.

A műsor felépítése nagyrészt megegyezik az előző évadban megismerttel, de az új évad több meglepetést is tartogat a nézőknek. Továbbra is női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért: a többfordulós játékban a csapatoknak el kell találniuk, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi "észbontók" tudják-e a helyes választ az adott állításra. Az új évadban egy vaktérképes forduló is vár a játékosokra: ebben különböző földrajzi feladványok is teszteljük az "észbontók" (nem)tudását. A nyertes csapat bejut a döntőbe, ahol egy újabb fordulóban meg kell küzdeniük azért, hogy hazavihessék a nyereményt. Újdonság, hogy az úgynevezett vigaszágon még a vesztes csapatból is lehet nyertes.

Ha valaki lemaradt volna az adást promotáló észbontó videókról, az itt, itt és itt pótolhatja!

Észbontók – a ki mit nem tud vetélkedő október 15-től tíz héten át minden csütörtökön este kilenctől órától a Viasat3 műsorán!

emTV.hu // Viasat // facebook-fotó Magócsi Ildikó

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr807879934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása