Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismét átlépi a határokat az AXN

Érkezik a Crossing Lines – Határtalanul harmadik évada

2015. október 09. - AXN

axn.jpgAz AXN tévécsatorna saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul immár harmadik évadával jelentkezik, amelyet a rajongók szerdán este kilenctől izgulhatnak végig. A jól ismert arcok mellé új sztárok érkeznek, a bűnügyek pedig több rejtélyt és izgalmat tartogatnak, mint valaha.

A Crossing Lines – Határtalanul második évadának végén a nemzetközi nyomozócsapat nehéz helyzetbe került. A harmadik évad az előző szezon zárása után hat hónappal veszi fel a történet fonalát. Az elit csapat újjáalakult, folytathatja munkáját, ám egyelőre csak szigorú feltételek mellett.

Az új évad eseményeit a csapatban történt változások teszik még érdekesebbé. Megérkezik Goran Visnjic (Vészhelyzet) az olasz nyomozó, Marco Constante (magyar hangja László Zsolt), szerepében. A szenvedélyes, magányos farkas egy családi tragédia miatt lépett a nyomozói pályára; tizenkét éves korában a testvérét elrabolták az ő jelenlétében, amiért mostanáig saját magát hibáztatja. Ezért is állt rendőrnek és lett az emberrablások egyik legelismertebb európai szakértője. Kiválósága és éles logikája révén hamar a legjobb lett a szakmában. Élete célja kideríteni, ki rabolta el a testvérét.

Goran  nyilatkozott a szerepéről: "Mindenki arra vágyik, hogy az élete kellemes és könnyű legyen, de egy színésznek az a jó, ha minél nehezebb és bonyolultabb a karaktere, hiszen annál érdekesebb eljátszani az adott szerepet. Marco Constante megformálása éppen egy ilyen feladat."

Marco ellentéte az Elizabeth Mitchell (Lost) által megformált Carine Strand (magyar hangja Götz Anna), aki ugyancsak az elit csapat tagjalesz.Carine nyílt és melegszívű, ugyanakkor rendkívül intelligens, elszánt és maximalista is egyben. "Nagyon szeretek ilyen típusú karaktereket játszani. Gyerekkoromban is rengeteg erős nő vett körül. Anyukám ügyész, a nagymamám űrtechnológiai mérnők, a nővérem orvos. Apám is erős karakter, és minket, gyerekeket is arra nevelt, hogy határozottak és vagányak legyünk.  A szüleim mindig arra törekedtek, hogy olyan embert faragjanak belőlem, aki nem ijed meg a saját árnyékától" – mondta.

Crossing Lines – Határtalanul premier szerdán este kilenctől az AXN műsorán!

emTV.hu // Lounge Communication

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr577952482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása