Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hogyan ússzunk meg még több gyilkosságot?

Folytatódik Annalise Keating és diákjai harca az igazságszolgáltatással

2015. október 29. - AXN

axn.jpgHétfőn jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? második évada. A széria megrázó befejezése után számtalan kérdéssel indít a második évad, a válaszokat – többek között azt, hogy ki ölte meg Rebeccát – pedig meg is kapjuk majd minden idők legbizarrabb jogi szemináriumán.

A második évadban számos karakterfejlődésnek lehetünk tanúi, de új szereplőket is megismerhetünk. Például a Famke Janssen által alakított Eve Rothlow-t, Annalise egykori évfolyamtársát az egyetemről, akit Annalise megkér, hogy vállalja el szeretője, Nate ügyét.

A második évad során kiderül, hogy a két ügyvédnő kapcsolata nem csak az egyetemi órákra korlátozódott, egykoron romantikus érzelmek fűzték őket egymáshoz. Az Annalise-t játszó Viola Davis sosem szerette a szexuális, intim jelenetek forgatását, és az ilyen részeket tartalmazó epizódoknál mindig megkérte az édesanyját, hogy ne nézze az adást. Az Eve-vel együtt játszott jelenetek miatt pedig egyenesen a kaszinóba küldte a kedves mamát. Ennek ellenére örült ennek a történetvonalnak, mert ez azt bizonyítja, hogy Annalise egy olyan nő, akinek semmi és senki sem szabhat határt.

Érdekes szál Connor (Jack Falahee) és párja, Oliver (Conrad Ricamora) kapcsolata is, akiről kiderül, hogy HIV-pozitív. A készítők sok emberrel konzultáltak és a GLAAD-dal (a legnagyobb amerikai melegjogi szervezet) közösen dolgoznak azon, hogy őszinte, valódi történetet mesélhessenek el, egy olyan mai történetet, amit nem igazán lehet látni a televízióban.

A Franket alakító Charlie Weberből is többet látunk majd – szó szerint. Többet mutat majd kidolgozott testéből, hiszen azzal viccelődött Pete Nowalk executive producerrel, hogy így talán a rajongók elfelejtik, hogy az első évadban ő ölte meg Lila Stangardot.

A második évadban Keatingnek és ifjú diákokból álló csapatának újabb titokzatos esetekkel kell megbirkózniuk. Szembe kell nézniük a törvény árnyoldalával is, és talán álmaikat és értékrendjüket is fel kell áldozniuk, hogy tovább haladhassanak az úton, amelyen egy évvel korábban elindultak.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? második évad premier hétfőn 22:00-kor az AXN műsorán!

emTV.hu // Lounge Communication

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr768034372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása