Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kiemelt műsorok novemberben az AXN csatornákon

Még nincs vége az ősznek!

2015. október 31. - AXN

axn.jpgMég nincs vége az ősznek, így bőven találunk még új premiereket a jövőre itthon is logót és arculatot váltó AXN csatornák műsorain. Többek között érkezik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot és az Alkonyattól pirkadatig második évada, valamint A törvény embere negyedik évada.

justified.jpg

November 2-től újra betekintést nyerhetünk a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című szeminárium eseteibe. A Viola Davis főszereplésével készült sorozat a második évaddal tér vissza az AXN-re, a történet pedig pont ott folytatódik, ahol az első évad véget ért, egy hullával a pincében. November 2-től hétfő esténként 22:00-tól az AXN műsorán!

November 9-től a Skorpió különc zsenikből álló csapata védi meg az embereket a világot fenyegető csúcstechnológiai veszélyektől, a 197-es IQ-val rendelkező Walter O' Brian, a világ egyik legintelligensebb emberének vezetésével. Az AXN-en futó sorozat ötlete igaz történeten alapszik. November 9-től hétfő esténként 21:05-től az AXN műsorán!

A harmadik évadban Hannibal Lecter pszichiáterével, Bedelia Du Maurierrel, Európába szökik, ahol álnéven új életet kezd. Novemberben kiderül, hogy étvágya az új környezet hatására sem csillapodik. November 20-tól kedd késő esténként dupla résszel az AXN Black műsorán!

Vámpírokból is jut bőven a borongós hétköznapokra, a szexi Gecko fivérek november 26-án térnek vissza az AXN Blackre. Az Alkonyattól pirkadatig második évadában külön utakon jár a testvérpár, de az események úgy alakulnak, hogy újra közösen szállnak szembe egy új ellenséggel. November 26-án 22:20-tól dupla résszel az AXN Black műsorán!

A törvény embere negyedik évadában folytatódik Raylan és Boyd versengése, amelyet tovább bonyolít Ava árulása, Avery Markham intrikái és Boydnak Markham kirablására szőtt tervei. November 28-án 23:25-től az AXN Black műsorán!

emTV.hu // Lounge Communication

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr788038800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása