Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rendkívüli Híradó ma 11:55-kor az RTL Klubon!

Rendkívüli kiadás a párizsi merényletsorozattal foglalkozik

2015. november 14. - emTV.hu

rtlklub.jpgTegnap éjszaka példátlan terrortámadás sorozat érte Párizst. Az eddigi információk alapján több, mint százhúsz civil halálos áldozata van a merényleteknek. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az RTL Klub Híradója ma délben, néhány perc múlva különkiadással jelentkezik!

rtlklub_hirado.jpg

A 11 óra 55 perckor kezdődő rendkívüli Híradóban a nézők részletes összefoglalót láthatnak a párizsi terroreseményekről, a helyszíni beszámolók mellett szakértők is elemzik majd a történteket, továbbá az addig elérhető felvételeket is bemutatják a szerkesztők.

Az Európát és a világot is gyászba borító esemény fejleményeiről a délután hat órai Híradó után a Fókusz Pluszban is láthatnak hírösszefoglalót az RTL Klub nézői.

emTV.hu // RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr688077672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása