Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nem tűnnek el végleg a Star Trek sorozatok a Viasat6-ról

A Voyager és a TNG sorozatok csak rövidke szünetre mentek

2016. február 29. - Ádám // emTV.hu

viasat6.jpgEgy emberként hördültek fel a hazai Trek rajongók, mert a Viasat6 levette műsoráról a The Next Generation (Az új nemzedék) és a Voyager sorozatok ismétlését. Valójában viszont mindkét sorozat a helyén marad, a jelek szerint ugyanis teljesen másról van most szó: az open window-ról.

picard.jpg

Hogy mi az az open window? Szó szerint ez a nyitott ablak, azaz egy olyan időszak, amikor (jelen esetben) a Viasat6 műsora kódolatlanul érhető el az egész országban az Antenna Hungária által üzemeltetett ingyenes földfelszíni digitális platformon, a MinDigTV-n. A csatorna műsora ezen, azaz a kilencedik és következő, a tizedik héten ingyenes, ez idő alatt pedig átmenetileg a műsorstruktúra is (részben) megváltozik.

A Star Trek Voyager és a The Next Generation sorozatok március 14-én hétfőtől a megszokott időben folytatódnak a Viasat6 csatornán!

emTV.hu

fb.jpgstbt_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr938430272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása