Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kódolatlan SuperTV2 a MinDig TV-n

Egy hónapig az ingyenes platformon

2016. március 13. - emTV.hu

supertv2.jpgEgy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára. A március 14. és április 11. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos zszupertévépremiereket valamint a szuper Édes Élet szuper új szereplőit is szuperingyenesen láthatják a nézők.

A TV2 Csoport csatornájának programkínálata tavasszal megújul: országos tévépremierek, prémium mozifilmek és új sztárok várják a SuperTV2 nézőit. A csatorna egyik zászlóshajója, a celebek életét bemutató Édes Élet vadonatúj szereplőkkel bővül. A reality új időpontban, hétköznap esténként 19:45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán.

A saját gyártású tartalmak mellett filmek is láthatóak lesznek: Liam Neeson és Forest Whitaker főszereplésével március 15-én este kilenc órakor kezdődik az Elrabolva 3. Március 19-én 21:15-től Channing Tatum Az elnök végveszélyben című amerikai akciófilmben CIA ügynökként próbálja megmenteni az elnök (Jamie Foxx) életét. És ha akció, nem maradhat ki a világmegmentő Bruce Willis sem, akit a Die Hard – Drágább, mint az életedben láthatnak a nézők március 28-án, húsvét hétfőn, 21:10-től. A filmben ismerős helyszínekre is bukkanhatnak a rajongók, hiszen jó néhány jelenetet Budapesten forgatott a stáb. Az akció mellett az egész családnak kikapcsolódást nyújtó filmekkel is bővül a programkínálat. Az amerikai tévépremier után mindössze egy héttel, húsvét hétfőn 18:50 perckor országos televíziós premierként az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozatának, a Jégkorszaknak legújabb részét mutatja be a SuperTV2: Jégkorszak – Húsvéti küldetés címmel. Április 2-án, 19:30-tól egy fantasztikus kalandfilm, a Percy Jackson: Szörnyek tengere debütál. A filmben Percy Jackson, Poszeidón kitagadott fia indul veszélyes és különleges kalandra, hogy megmentse a világot. A sci-fi rajongókat április 9-én Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével az Elysium – Zárt világ című film várja.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak frissen kinevezett programigazgatója, Fischer Gábor így értékeli ezt a SuperTV2 számára jelentős promóciós lehetőséget: "A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért a következő hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai premier után pár nappal várjuk exkluzív tartalmakkal a nézőket. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorainkat is tovább erősítjük."

A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 19. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu oldalon található.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr398473106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása