Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Sláger TV közleménye

Galambos Lajcsi szerint a csatorna tulajdonosa áll a letartóztatása mögött

2016. május 25. - emTV.hu

slagertv.jpgGalambos Lajcsi ma reggel a Morning Show-ban beszélt arról, hogy szerinte többek között a Sláger TV román tulajdonosa, Radu Morar állhat a letartóztatása hátterében. Állítása szerint Morar egy nappal a letartóztatása előtt fenyegette meg. A vádakra a Sláger TV is reagált, íme.

galambos_lajos.jpg

Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem belemondta Radu Morarról Galambos Lajcsi a ma reggeli Morning show-ban a Class FM-en. A Sláger TV közleményben reagált Galambos vádjaira:

A Sláger TV 2009-ben (akkor még Nóta TV elnevezéssel) Galambos Lajossal tárgyalásokat folytatott egy esetleges televíziós műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelentéséről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit a Sláger TV tudomásul vett. A Sláger TV 2015. április és 2015. május közötti időszakra vonatkozóan megállapodást kötött Galambos Lajossal közös műsor gyártására, és Egy Est Galambos Lajcsival címen négy epizódot készített és sugárzott a megállapodás alapján. A műsorra vonatkozó megállapodás a határozott időtartam lejártával megszűnt. Ezt követően Galambos Lajos és a Sláger TV között nem volt és jelenleg sincs üzleti és jogi kapcsolat. A közös műsorokkal kapcsolatban a felek együttműködve jártak el, jogi vagy üzleti vitájuk nincs. A csatorna tulajdonosa és Galambos Lajos kapcsolata a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapul, korrekt viszonyt ápoltak. Ennek fényében megdöbbenéssel állunk azon alaptalan állítások előtt, amelyek Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsorában hangzottak el.

emTV.hu // Good PR Solution

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr588745826
süti beállítások módosítása