Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap indul a Mozi+, a TV2 filmcsatornája

Hétfőn este kilenctől PRO4 helyett Mozi+

2016. július 10. - emTV.hu

moziplusz.jpgHolnap este kilenc órától a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket a Mozi+. Az első héten az este kilenc órás filmeket megszakítás nélkül adják. A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata készítette.

"Magyarország vadonatúj filmcsatornája az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, este hét és kilenc órakor kezdődnek. Soha nem volt még kábelcsatornán annyi nagyszabású országos tévépremier, mint amivel a Mozi+ jelentkezik a következő években. Nagyszabású terveink vannak legújabb csatornánkkal, mely rövidesen a televíziós piac meghatározó szereplője lesz. A célunk, hogy a filmkedvelők első számú választása a Mozi+ legyen" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfaj megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket.

A filmcsatorna az igazi moziélmény megvalósítása érdekében, az indulás hetében az este kilenc órás filmjét megszakítás, azaz reklámok nélkül sugározza. Elsőként, országos tévépremierként érkezik Brad Pitt főszereplésével a Z világháború. Ezt követően számos televíziós premier várja a nézőket, jön a Sötétségben Star Trek, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, valamint olyan családi filmek és vígjátékok, mint a Ted, vagy éppen a Spongyabob – Ki a vízből!, de olyan közkedvelt filmek is képernyőre kerülnek, mint a Nagyfiúk 2.

Mozi+ hétfőn 21:00-tól a PRO4 csatorna helyett!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr368878292
süti beállítások módosítása