Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Luxusnyaralás kicsit másképp

Elegáns szállodák helyett a helyiek valós életkörülményei

2016. július 12. - emTV.hu

tlc.jpgMit éreznél, ha a tervezett luxusnyaralás helyett lényegesen szerényebb körülmények között kellene tölteni a vakációt? A TLC új sorozatában olyan nyaralókat mutat be, akiket eltérítenek eredeti tervüktől, és az elegáns szállodák világa helyett a helyiek valós életkörülményeivel kerülnek szembe.

vakacioelterites_tlc.jpg

Kedd esténként a Vakációeltérítés című sorozatban bárki megnézheti, hogy vajon kibírják-e az utazók a megváltozott helyzetet olyan helyeken, mint Gambia, a Maldív-szigetek, vagy éppen a Karib-tenger világa.

A csatorna közleménye szerint a sorozat megkísérli bemutatni a megdöbbentő igazságot napjaink divatja, az olcsó külföldi vakációk mögött. Minden egyes epizódban luxusimádó nyaralók egy csoportját térítik el eredeti tervüktől, hogy távol kerülve elegáns szállodáik kényelmétől megtapasztalják az utazási magazinok csillogó fényképei mögötti valóságot. Az utazás talán felnyitja a szemüket és ezzel együtt kihívások elé is állítja őket, miközben kényelmetlen tényeket tudnak meg a tömegturizmus valódi áráról, de ugyanakkor megismerik a helyi lakosokat és kultúrájukat is, távol a szállodák sterilizált világától.

Vakációeltérítés premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr818883316
süti beállítások módosítása