Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Fantasztikus életnagyságú játékházakat mutat be a TLC

Valóra válnak a legmesésebb gyermekkori álmok

2016. október 03. - emTV.hu

tlc.jpgTyson és Audy Leavitt családi vállalkozása a Charmed Playhouses fantasztikus játékházakat kínál. A sorozat a játékházak építésének teljes folyamatát bemutatja  a tervezéstől a kivitelezésen át a kész házak leszállításáig. Mesés játékházak hétfőnként este nyolckor a TLC műsorán!

Az építmények szerkezeti részének létrehozásában Tyson, a családfő játssza a főszerepet, míg felesége, Audy a belső tér kialakítására koncentrál, ügyelve arra, hogy a házak tökéletesen megfeleljenek a gyerekek elképzeléseinek. A munkából a Leavitt-gyerekek is komolyan kiveszik részüket: ők tesztelik a játékházakat – mindenre felmásznak, mindent kipróbálnak majd alapos megfontolás után jóváhagyják az elkészült mesterműveket.

A folyamat egyik legnehezebb része az, amikor az életnagyságú játékházakat a műhelyből el kell juttatni az ügyfelekhez. A szállításban daruk, széles platós kocsik és kamionok segítenek, hiszen az épületek egy darabban kerülnek a megrendelőkhöz. Érdemes azonban felülkerekedni ezeken a kisebb-nagyobb nehézségeken, hiszen a fiatal ügyfelek sugárzó mosolya és csillogó szeme azonnal kárpótolja a kivitelezőket mindenért.

Mesés játékházak premier ma 20:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr111762761
süti beállítások módosítása