Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Műkorcsolya és rögbi ezen a héten az Eurosporton

Hozzuk az időpontokat!

2016. november 10. - emTV.hu

eurosport.jpgA műkorcsolya Grand Prix sorozat negyedik állomása, a párizsi verseny, melyet tavaly a terrorizmus árnyékában félbe kellett szakítani, idén igazi csemegét ígér. Ezen felül visszatér a rögbi az Eurosportra és három igazán érdekesnek ígérkező mérkőzés kerül képernyőre. Hozzuk az időpontokat!

evgenia_medvedeva.jpg

A műkorcsolya Grand Prix sorozat negyedik állomásán ott lesz a férfiak között a már kétszeres világbajnok spanyol Javier Fernandez és bemutatkozik a kétszeres páros olimpiai bajnok Artur Dmitriev fia, ifjabbik Artur. A hölgyeknél jön a tavaly taroló, mindössze tizenhat (november 19-én lesz tizenhét) éves, de már világbajnok orosz Evgenia Medvedeva, két komoly kihívóval: a junior vb ezüstérmes Maria Sotskovával és az amerikaiak aranylányával, Gracie Golddal. A jégtáncosoknál szintén egy kétszeres világbajnok kettős kezdi meg a menetelést az olimpiai kvalifikáció felé: a 2015-ben példátlanul fiatalon a világ legjobbjaivá vált Gabriella Papadakis és Guillome Cizeron, de ott lesznek a tavaly nagyon csalódott, de szintén az ötkarikás játékokra készülő oroszok, sokak kedvencei: Elena Ilinykh és Ruslan Ziganshin is.

eurosport_1645_mukorcsolya.jpg

Az európai rögbi egyik fellegvárának számító Franciaország a szokásos túrájára indul, hogy megmérkőzzön három déli féltekei válogatottal. November 12-én Szamoa lesz az ellenfél, majd a rákövetkező két hétben összemérik magukat a tavalyi világbajnokság két döntősével, először az ezüstérmes Ausztráliával, utána szombaton pedig a VB-t nyerő Új-Zélanddal. Mindhárom találkozót az Eurosport 2-n követhetitek figyelemmel.

eurosport_1645_rugbi.jpg

emTV.hu // LWp Kommunikáció // képünkön Evgenia Medvedeva

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6711931643
süti beállítások módosítása