Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul a Lakástalkshow a Viasat3-on

Egyedülálló formátum debütál a csatornán

2016. november 21. - emTV.hu

viasat3.jpgMa indul az eddig csak interneten látható Lakástalkshow című beszélgetős műsor Lovász Lászlóval a Viasat3-on. A késő esténként jelentkező műsorban többek között Tóth Vera, Tóth Gabi, Soma, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Puzsér Róbert, Schobert Norbert, Fluor Tomi  és Alföldi Róbert is szerepel.

A műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról egy lakásban, távirányított kamerák közt. A Lakástalkshow televíziós verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is Lovász László, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A  tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

Lakástalkshow premier ma 22:10-kor a Viasat3 műsorán!
további részek hétfőtől csütörtökig késő este

emTV.hu // Eurolex

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8711985470
süti beállítások módosítása