Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tavasszal a hősök is bezsongnak

Filmek idén tavasszal az RTL Klubon

2016. március 13. - emTV.hu

Mozifilmek hősei debütálnak tavasszal az RTL Klub műsorán. Bosszúállók, Noé, A lázadó, Amerika kapitány - Az első bosszúálló, Az acélember, Robotzsaru, Gyakornokok, Nagyfiúk Nász ajánlat, Coming Out, Non-stop, Gyerekjáték, Karate kölyök, Utazás a rejtélyes szigetre, Dumapárbaj.

Tovább

Kódolatlan SuperTV2 a MinDig TV-n

Egy hónapig az ingyenes platformon

Egy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára. A március 14. és április 11. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos zszupertévépremiereket valamint a szuper Édes Élet szuper új szereplőit is szuperingyenesen láthatják a nézők.

Tovább

Játssz az emTV-vel, nyerj a Paramount Channellel!

Mennyire ismered a filmtörténelem egyik legszívszorítóbb alkotását?

Íme tíz plusz egy kérdés Az élet szép című filmről, amelyek segítségével nem csak kiderül, hogy mennyire ismered a filmtörténelem egyik legszívszorítóbb alkotását, hanem három szerencsés nyerhet is egy-egy menő ajándékcsomagot a Paramount Channeltől. Jó játékot és sok szerencsét!

Tovább

Mi lesz a Star Trek filmekkel és sorozatokkal itthon?

A Paramount Channel meglepetéssel készül a nyárra

Bő másfél hete a Star Trek- rajongók körében némi felzúdulást keltett, hogy a Viasat6 két sorozat ismétlését is levette műsorról, ám arról hamar bebizonyosodott, hogy csak ideiglenes; hétfőtől újra képernyőn lesznek. De mi van a többi sorozattal? És a filmekkel? Idén ötven éves a Star Trek.

Tovább

Indul a Kicsi Gesztenye klub a Minimax-on

Sztárgyerekek előtt mutatkozott be Dorády Ákos meseprodukciója

A Kicsi Gesztenye klub alkotói különleges helyszínen, a budai Fekvő Moziban filmvetítéssel, sok zenével és tortával várták a sajtó képviselőit, valamint azokat a sztárvendégeket, akik családjukkal együtt érkeztek. Dobrády Ákos zenés meseprodukciója jövő vasárnaptól látható a Minimax-on.

Tovább

Tavasszal a stand-uposoké a terep

Régi motorosok és feltörekvő tehetségek a Comedy Centralon

Március 25-én indul a Comedy Club, amelyben a hazai stand-up műfaj jól ismert arcai szórakoztatják a nagyérdeműt. A Magyarország, szereplek! című tehetségkutató célja pedig, hogy felkutassa Kovács András Péter, Dombóvári István, Fábry Sándor, vagy épp Kőhalmi Zoltán lehetséges utódait.

Tovább

Jön a Mindörökké című sorozat

A scifi-jal vegyített drámasorozat az AXN-re érkezik

Kedden az AXN egy új sorozatpremierrel ünnepel: este tíztől New York legprofibb halottkéme, a kétszáz éves Dr. Henry Morgan költözik be a nappalinkba. Eme jeles alkalomból fogadjátok szeretettel a Mindörökké című sorozat előzetesét és a magyar változat munkatársainak listáját.

Tovább

Április 9-én indul a Kismenők

A műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek

Április 9-én indul a Kismenők, amelynek Ördög Nóra és Tilla Attila lesznek a műsorvezetői. A tegnapi sajtóeseményen bemutatták a műsor négy zsűritagját: Ábel Anita színésznő-műsorvezetőt, Lajtai Kati énekesnőt, Apáti Bence balettművészt és Hajós András dalszerzőt.

Tovább

Folytatódik Az Álmosvölgy legendája

Rövid szünet után folytatódik a harmadik évad a FOX-on

A folytatásban Abbie megmentése érdekében Crane szokatlan szövetséget köt, ezután azonban új természetfeletti erővel kénytelenek szembenézni, miközben Pandora és társa is egyre erősebbé válik. Az új epizódok meglepő fordulatokkal és további izgalmakkal várják a rajongókat.

Tovább

A TV2-höz igazol Gönczi Gábor és Szebeni István

A Tényekbe és a Mokkába érkeznek az új műsorvezetők

A nemrég kinevezett Kökény-Szalai Vivien célja, hogy megújítsa a TV2 Csoport hír és aktuális műsorait. A hírigazgató ennek a stratégiának az első lépéseként szerződtette a csatornához Gönczi Gábort és Szebeni Istvánt. Gönczi a Tények, míg Szebeni a Mokka műsorvezetője lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása