Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indul a Kicsi Gesztenye klub a Minimax-on

Sztárgyerekek előtt mutatkozott be Dorády Ákos meseprodukciója

2016. március 11. - emTV.hu

minimax.jpgA Kicsi Gesztenye klub alkotói különleges helyszínen, a budai Fekvő Moziban filmvetítéssel, sok zenével és tortával várták a sajtó képviselőit, valamint azokat a sztárvendégeket, akik családjukkal együtt érkeztek. Dobrády Ákos zenés meseprodukciója jövő vasárnaptól látható a Minimax-on.

kicsi_gesztenye_klub.jpg

Som-Balogh Edina, Árpa Attila, Görbicz Anita, Vincze Ottó, Abaházi Csaba, Rippel Feri, Ganxsta Zolee valamint gyerekeik is megismerkedtek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral, elénekelték velük a Buborék dalt és a közös buborékfújás sem maradt el.

A március 20-tól vasárnaponként a Minimax-on látható Kicsi Gesztenye klub szórakoztató formában, sok zenével mutatja be a gyerekek számára az őket körülvevő világot. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát – mindezt Dobrády Ákos zenéjével kísérve.

A zenész, aki ezúttal a legkisebbek számára írt dalokat, az ismeretterjesztő zenés sorozattal új oldaláról mutatkozott be. Dobrády Ákos nem csak a Kicsi Geszteny klub zenéjét szerezte, de az ő ötlete nyomán született gyerekműsort producerként is jegyzi.

"Nem tudom, ki izgult jobban ma délután, Liza a gyerek főszereplő, Kicsi Gesztenye és barátai vagy én. Másfél éve dolgozunk a produkción és nagyon boldog vagyok, hogy eljött a nap, amikor bemutathatjuk a gyerekeknek a Kicsi Gesztenye klubot. Köszönetet szeretnénk mondani a Minimax csatornának, hogy lehetőséget adott arra, hogy bemutassuk a műsorunkat" – mondta Dobrády Ákos.

emTV.hu // TMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr168464460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása