Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két tévécsatornán is nézhetjük a Mars meghódítását

A FOX és a NatGeo egyszerre mutatja be a sorozat első részét

2016. november 06. - emTV.hu

Idén még a Telekomosok is láthatják a hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozat első epizódját, melyet jövő vasárnap este kilenckor a FOX és a National Geographic egyszerre vetít. A további részek a NatGeón lesznek, az elsőt hamarosan mi is megnézzük és írunk róla.

Tovább

Minden eddiginél több az LMBT karakter

Kiadta az idei televíziós szezonra vonatkozó jelentését a GLAAD

Kiadta az idei televíziós szezonra vonatkozó jelentését a GLAAD meleg és leszbikus érdekvédelmi egyesület, mely huszonegy éve vizsgálja az amerikai csatornák főműsoridejét abból a szempontból, hogy mennyi a meleg, biszexuális vagy transznemű karakter van a fikciós műsorokban.

Tovább

Új második évados Válótársak ajánlók

November 17-én érkezik a magyar sorozat új évada

A kereskedelmi televíziózás utóbbi éveinek egyik legnagyobb sikere hamarosan a második évaddal tér vissza az RTL Klubra. A folytatásban Dobó Kata ismét szexisen hódít, Stohl András pedig kőkemény ellenféllel találja szemben magát. Nemrég két új ajánlót adott ki a csatorna.

Tovább

Hétfőtől új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café

Nagy Réka csatlakozik a csapathoz, holnap már ő köszönti a nézőket

Holnap Nagy Réka személyében új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café, műsorvezetőinek csapata. A hétköznap délelőttönként jelentkező népszerű magazinműsornak így már hét állandó házigazdája van. A modellből lett műsorvezető minő meglepetés, nagy kihívásként éli meg a…

Tovább

Így kezdett a megfiatalított X-Faktor

Balogh Eszter és a Jaggers esett ki az első élő show-ból

Nemrég ért véget az idei X-Faktor első élő show-ja. Megnéztük a hibáktól sem mentes műsort, ám legfontosabb tanulság az volt, hogy ha behisztized magad, később már hiába teljesítesz jól, nem számít. A szavazatok alapján Balogh Eszter, párbajban Fejes Szandrával szemben pedig a Jaggers esett ki.

Tovább

Nem megy az RTL24 app

A mai X-Faktorban kivételesen csak sms-ben lehet szavazni

Ma indult és már egy órája megy az első X-Faktor élő show, melyben szavazni idén már csak az RTL24 nevű appon keresztül, valamint alapdíjas sms-ben lehet. Több olvasónk és ismerősünk jelezte, hogy nem megy az app. Az RTL tud a hibáról, a mai adásban csak sms-ben lehet szavazni.

Tovább

Ha érdekel a scifi, jelentkezz podcasternek!

Újraindul a Parallaxis, a kétezres évek kultikus scifi műsora

Podcast formában tér vissza a kétezres évek kultikus online scifi műsora, a Parallaxis, melyhez a stáb már javában keresi a tudomány, a tudományos fantasztikum és a fantasy iránt érdeklődő podcastereket, akik szívesen csatlakoznának a csapathoz. A Pararadio műsorát az emTV.hu támasztja fel.

Tovább

Szabadulószoba-világbajnokságot rendeznek Budapesten

Márciusban érkezik a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság

Története egyik legkülönlegesebb projektjét hozza el márciusban Budapestre a Red Bull: érkezik a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság, amely összeköti a világ gamereit a szabadulószobákért rajongó közönséggel. Már lehet jelentkezni, a budapesti selejtezőt pedig november…

Tovább

A Telekom kibaszta jövő évi kínálatából a FOX csatornáit

Helyette beteszi Vajna új kábeltévéit

A Telekom kibaszta jövő évi kínálatából a FOX csatornáit, köztük a NatGeo-t is, hogy helyére betehesse a közpénzből megvásárolt, majd felpumpált TV2 kábelcsatornáit. A FOX közleményben reagált a történtekre. A Telekom összesen tizenegy eddig továbbított csatornát vesz ki…

Tovább

Al Caponét és a jazzt is a szesztilalomnak köszönhetjük

Öt érdekesség az amerikai alkoholtilalom időszakából

Miután 1919-ben bevezették a szesztilalmat, új korszak kezdődött az amerikaiak életében. A városokban illegális kocsmák nyíltak, virágzott a korrupció, és erőre kapotta maffia. A DoQ-n ma este tízkor debütáló Szeszfőzők és alkoholcsempészek című film ezt a világot mutatja…

Tovább
süti beállítások módosítása