Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma este indul az utazás a Vörös Bolygóra

Megnéztük a Mars – Utunk a vörös bolygóra első részét

2016. november 13. - Ádám // emTV.hu

Mozgalmas hetei vannak a magyarországi FOX-nak; először kitették őket a Telekom jövő évi csatornakiosztásából, aztán mégsem, de ami talán most a legfontosabb, hogy ma indul a Mars – Utunk a vörös bolygóra című félig fikciós dokumentumfilm, melyet szerdán mutattak be a hazai sajtónak.

Tovább

Melós milliók ma a Discovery Channel műsorán

Milliomosok, akik a kétkezi munkától sem riadnak vissza

Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Az első lépés egy jó ötlet, a következő pedig a kezdő tőke, aminek hiányában máris dugába dőlhet rengeteg potenciális sikertörténet. Ezért kiemelkedő a befektetők szerepe, akik fantáziát látnak egy-egy üzleti ötlet megvalósításában. Premier ma este!

Tovább

Újranyitják amerikai leghíresebb gyilkossági ügyét

Gyilkosság karácsonykor

Különösen hátborzongató gyilkossági ügy aktáit nyitják újra a nyomozók. JonBenét Ramsey, egykori gyermek-szépségkirálynő meggyilkolásának aktáit két évtizeddel a bűntényt követően veszik elő újra. A bűncselekmény az ügy körülményeit sorra véve egyre vérfagyasztóbb. Premier ma este!

Tovább

Az Egyeült Királyságban folytatódik a Mondj igent a ruhára!

Ki ne szeretne olyan esküvői ruhát, mint amilyet Lady Diana viselt?

A TLC csatorna népszerű Mondj igent a ruhára című sorozatában ezúttal az Egyesült Királyság menyasszonyait kísérhetjük el ruhapróbára, méghozzá nem is akárkihez, hanem ahhoz a David Emanuelhez, aki Lady Diana esküvői ruhakölteményét is megtervezhette. Premier ma este!

Tovább

Kosztümös romantika ma este a Filmcafén

A főszerepben Kate Winslet, Alan Rickman és Stanley Tucci

A kertész és tájrendező Sabine De Barra, akit Kate Winslet játszik, egy hatalmas megbízást kap az Alan Rickman által megformált XIV. Lajos királytól, méghozzá, hogy megalkossa a versailles-i kastély kertjeit. A kérdés, hogy vajon Sabine képes lesz-e megbirkózni a feladattal.

Tovább

Roman Polanski filmje ma este a Paramounton

A zongoristában szakmai tudásán kívül az átélteket is fel tudta használni

A zongoristát nem hiába sorolják a világ legjobb drámái közé. Az igaz történeten alapuló alkotásban Roman Polanski rendező, akit személyes szálak is fűznek a Paramount Channelön ma látható filmhez, egy, a második világháború borzalmait átélő zsidó származású zongorista sorsát mutatja be.

Tovább

Műkorcsolya és rögbi ezen a héten az Eurosporton

Hozzuk az időpontokat!

A műkorcsolya Grand Prix sorozat negyedik állomása, a párizsi verseny, melyet tavaly a terrorizmus árnyékában félbe kellett szakítani, idén igazi csemegét ígér. Ezen felül visszatér a rögbi az Eurosportra és három igazán érdekesnek ígérkező mérkőzés kerül képernyőre.…

Tovább

Képzeljük el a jövőt holnap a Discovery Science-szel

Jupiter-küldetés és egyedülálló VR élmény a Tudomány Világnapján

A Discovery Science már harmadik alkalommal csatlakozik az UNESCO által életre hívott Tudomány Világnapjához, amely holnap a tudomány értékeire hívja fel világszerte a figyelmet. A csatorna idén a Képzeljük el a jövőt kampánya keretében arra ösztönzi nézőit a harminc évvel…

Tovább

Aktuális hirdetés a Telekomtól

Gond van egy Fejér megyei Telekom központban

Egy Fejér megyei nagyközségben, Lepsényben valami áramellátási gond van a Telekom központjában, ezért egész nap nincs se IP tévé, se net, mármint kábelen. A dologról állítólag az E.ON tehet, ám a kommunikációs cég mintha csak előre megérezte volna, a következő hirdetést tette ki a Facebookra:

Tovább

November 27-én indul a Sztárban Sztár+1 kicsi

Ábel Anita, Csobot Adél, Rákóczi Feri és Pély Barna lesz a zsűri

November 27-én indul a Sztárban Sztár+1 kicsi a SuperTV2-n. A csatorna által az ország házibulijának aposztrofált műsor ezúttal gyerekénekesekkel bővül. A jelenleg is zsűriző Ábel Anita mellett pedig Csobot Adél, Rákóczi Feri és Pély Barna alkot véleményt a sztárpárokról. A műsorvezető Tilla lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása