Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új szereplő a USS Discovery fedélzetén

Immár kilenc fős a Star Trek: Discovery eddig nyilvánosságra szereplőgárdája

2017. január 30. - Ádám // emTV.hu

std.jpgEmily Coutts-cal tovább bővült, így immár kilenc fős a Star Trek: Discovery eddig nyilvánosságra szereplőgárdája. A színésznő felbukkant az Osvárt Andrea főszereplésével készült A szállító tévésorozatban és a Bíborhegy című filmben. Karakterének neve még nem ismert, de pilótát fog alakítani.

std_logo_new.jpg

Nem egész egy hete kezdték el forgatni Észak-Amerika legnagyobb műtermében a legújabb Star Trek sorozatot, mely az eredeti idővonalon játszódik majd, a legutóbbi, Star Trek: Enterprise című sorozat után, illetve az eredeti széria (TOS), valamint a rebootolt filmek előtt tíz évvel.

Bár karakterének neve még nem ismert, az elérhető információk alapján Emily Coutts conn officer lesz, azaz kormányos/navigációs tisztet alakít majd. Hogy a USS Discovery-n-e, az még nem derült ki, de várhatóan igen. Merthogy a sorozatban lesz még egy hajó, mely állítólag kulcsszerepet kap az első évadban, méghozzá a USS Shenzhou. Ezt irányítja majd Georgiou kapitány, azaz a Válaszcsapásból (Strike Back) ismert, önmagát nagy rajongónak tartó kínai származású malajziai Michelle Yeoh.

A Star Trek: Discovery főszereplője, a hajó első tisztje ('Number One', "Egyes") a The Walking Deadből ismert Sonequa Martin-Green lesz. Az Éghasadásban (Falling Skies) Cochise-t alakító Doug Jones játssza Saru hadnagyot, a Trekben eddig nem látott idegen faj tagját, Anthony Rapp pedig a kutatótiszt, egyben csillagközi gombaszakértő (asztro-mikológus), Stamets hadnagy szerepét kapta.

James Frain Sareket, Spock apját fogja alakítani, míg Mary Chieffo L'Rell, Shazad Latif Kol, Chris Obi pedig T'Kuvma szerepében látható majd.

Friss hír, hogy a Star Trek: Discovery nemrég új logót és új promó videót kapott!

Az eredetileg januárra, majd májusra, végül nyárra tolt premierről, és egyéb érdekességekről a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalon olvashattok!

emTV.hu // köszönjük Dave segítségét

fb.jpg

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9612169576
süti beállítások módosítása