Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

"Uraim, egyeztessük óráinkat!"

Mi lett a Parker Lewis sohasem veszít főszereplővel?

2017. június 04. - Ádám // emTV.hu

Sokan emlékezhetnek a Parker Lewis sohasem veszít című vígjáték-sorozatra, melyet a TV2 indulása után idehaza vetített. A minap újranéztem néhány epizódot az eredetileg '90 és '93 között három évadon át a FOX-on műsoron lévő szériából, és kíváncsi lettem, mi lett azóta a szereplőkkel.

Tovább

Marina Sirtis a FedConon

"Amikor a Csillagflotta egyenruháját hordhattam, végre része lehettem a legénységnek"

Marina Sirtis, az Enterprise csillaghajó tanácsadónője az egyik díszvendég az idei bonni FedConon. A Star Trek: Az új nemzedék című sorozat egyik főszereplője a németországi eseményen is éppoly energikus és lenyűgöző volt, mint mindig – mondták mindazok, akik látták a színpadon.

Tovább

Új évaddal folytatódik itthon az Amerikai Horror Story

Az antológia széria idei évada a Roanoke alcímet kapta

A hatodik évadával tér vissza jövő pénteken az Amerikai Horror Story a Viasat6-ra. A rendhagyó és szokatlan sorozat a horror műfaj legnemesebb hagyományaihoz nyúl vissza és idézi meg a lehető legfélelmetesebb pillanatokat. Az antológia széria idei évada a Roanoke elnevezést kapta.

Tovább

A brit szurkolók a leglelkesebbek

Mire lennének képesek a drukkerek kedvenc csapatukért?

Minden tizedik futballrajongó kihagyná a nászútját, hogy láthassa kedvenceit a Bajnokok Ligája döntőjében, derült ki a Mastercard legfrissebb felméréséből, amelyben tizenhat ország tízezer-ötszáz fanatikus drukkere vett részt. A kutatásból más érdekesség is kiderül, infografikával folytatjuk!

Tovább

A vérfarkas imádók készüljenek fel lelkileg

Érkezik a Teen Wolf – Farkasbőrben utolsó évada

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, júniusban a befejező évaddal folytatódik itthon a Teen Wolf – Farkasbőrben című várfarkasos sorozat. Az immár végzős Scott és barátai újabb sötét és véres kalandok részesei lesznek, miközben a vizsgáikra is készülniük kell. A végén persze minden titokra fény derül.

Tovább

Supermannel tér vissza Supergirl a Viasatra

Országos premierként érkezik a sorozat második évada

A jövő héten dupla epizódokkal tér vissza Kara Zor-El, azaz Supergirl, hogy folytassa a harcot a gonosz ellen National Cityben. A második évadban nem más lesz a segítője, mint saját unokatestvére, azaz Acélember, aki már az első két részben feltűnik, és teljes szerepet kap a második évadban.

Tovább

Ma indul a Mike & Molly ötödik évada

Hollywood kedvenc komikájából sosem elég

Egy ideig a délutáni sávban volt látható, majd tavaly év elején a Comedy Central átalakította a programot és a Mike and Mollytlanítás keretén belül elpakolta a sorozatot. Aki szerette, az most örülhet, hiszen itthon eddig nem látott részekkel, az ötödik évaddal tér vissza, méghozzá főműsoridőben.

Tovább

A Mélyvíz második évadának forgatásán jártunk

Kovács András Péter és Janklovics Péter ismét Endi és Palibá bőrében

Kovács András Péter és Janklovics Péter főszereplésével az elmúlt héten forgatták a Mélyvíz második évadát a Comedy Central számára. A rövid epizódokból álló sorozat idei szezonjában ezúttal a két humorista nem úszómesterek, hanem pincérek szerepébe bújnak.

Tovább

Új csatornát indít az RTL Magyarország

Júliusban megszűnik a Film+2, indul az RTL Gold

Új szórakoztató csatornát indít a Film+2 helyén az RTL Magyarország. A július 3-án startoló RTL Gold műsorán tulajdonképpen az RTL Klub saját gyártású produkcióit nézhetünk újra, de az ismétlések mellett ide érkezik Nádai Anikó új beszélgetős mónikasója is, ahová már várják a jelentkezőket a…

Tovább
süti beállítások módosítása