Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Végleg egy párttévé szintjére süllyedt a TV2

2018. április 06. - Ádám // emTV.hu

Az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, és a vidéki rádiókat szép csendben felfaló Rádió 1 hálózat tulajdonosa által állami hitelből megvásárolt kereskedelmi tévé propagandistái a "Választ az ország!" főcímet követően a kamerába nézve kampányolnak Orbán Viktor mellett. Sokszor mondtuk már, de most tényleg leértek az aljára. Nézed, és magad sem hiszed el.

tenyek_studi_sajto_bejaras_20.JPG

"Szabadság, biztonság, boldogság. Számomra ezek a legfontosabb értékek. És azt szeretném, hogy ez itt, Magyarországon ne változzon!"

– mondja Gönczi Gábor a Tények Facebook oldalán, majd picit később hozzáteszi, hogy Orbánra szavaz, ahogy Andor Éva, Marsi Anikó, vagy éppen Istenes László is – micsoda meglepetés. Mutatjuk:

Az RTL Klub Híradójának végén Erős Antónia és Szellő István finoman kinevették, és egyben beszóltak a TV2-nek a híradósokhoz méltatlan nyílt politikai állásfoglalásuk miatt, íme:

emTV.hu // TV2

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8713814904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása