Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Zsigmond Tamarával beszélgettem

2018. július 26. - Ádám // emTV.hu

Egy rém rendes család, Dawson és a haverok, Dr. House, Felhőtlen Philadelphia. Christina Applegate, Katie Holmes, Jennifer Morrison, Kaitlin Olson és Natalie Portman. Csak néhány cím és név azon sorozatok és színésznők közül, akiknek rendszeresen kölcsönzi hangját, ám a sor hosszan folytatható. A kezdetekről, a magyar szinkronról és annak háttérbe szorulásáról, a magánéletről és a jövőbeli tervekről készült rendkívül jó hangulatú beszélgetés következik a háromgyermekes Zsigmond Tamarával.

Minden Földessy Margit játékos kreatív stúdiójában kezdődött, nyolc évesen pedig megkapta első szinkronos főszerepét a Homokkéve című csehszlovák filmben, ahol Földessy Margit és Jakab Csaba volt a partnere. Az interjúból kiderül, hogy ez még mind semmi sem volt ahhoz képest, mit jelentett felnőni a Pannóniában, ahol a legnagyobb színészektől leshette el a szakma minden fortélyát. Mindeközben egy évig szerepelt a Szomszédok című teleregényben, majd a szinkronban pedig megkapta a Christina Applegate által alakított Kelly Bundy szerepét az Egy rém rendes családban.

Eltelt sok év, és Natalie Portman, no meg a Star Wars kapcsán kóstolt bele a hazai rajongói klubok világába, ahol nagyon jól érezte magát, és ugyan a szombati Csillagromboló party-n sajnos nem tud ott lenni, de Amidala hercegnő bőrébe bújva azért üzent a rajongóknak!

A Felhőtlen Philadelphiában és a Mick kell a gyereknek!-ben Kaitlin Olsont, a Dirty Dancing második szinkronváltozatában Jennifer Grey-t, azaz Baby-t, a Transformers-filmekben Megan Foxot, a Toy Story második és harmadik részében Jessie-t, a cowboylányt, a Született kémekben pedig Clovert szinkronizálta, melyekről mind szó esett, ahogy a magyar szinkron helyzetéről, és arról, hogy tud-e "csak" néző lenni.

Az Én kicsi pónimban Pinkie Pie-t szinkronizálja, akinek rettenetes hangját kérésemre be is mutatta, és megtudhatjuk azt is, hogy mi köze volt pontosan a Salátabár – Vitamindús Popcsapat című gyerekműsorhoz a TV Paprikán.

Egyebek mellett kiderül még, hogy telik Zsigmond Tamara egy napja, hogy szeret kikapcsolódni és mik a jövőbeli tervei, illetve, hogy miképp fogadták kaposvári hallgatóként csoporttársai, valamint az is, hogy mi a boldogság receptje.

Itt találod a Médiazabálók aktuális epizódjának műsoroldalát, ahol különböző formában érheted el, vagy töltheted le a műsort!

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5814143329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása