Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Maori tánccal ünnepelték az Aquaman bemutatóját a kék szőnyegen

2018. december 14. - Ádám // emTV.hu

Szerdán este mutatták be a DC univerzum legújabb nagyvásznas hősét Los Angeles-ben. A kék szőnyegen természetesen ott voltak a szereplők, sőt, a közönség örömére Jason Momoát olyan előadóművészek is elkísérték, akik egy új-zélandi ünnepi Haka-val kápráztatták el a rajongókat. Ezt ide kattintva lehet megnézni, fotókat a premierről pedig a cikkben mutatunk.

A Trónok harca előtt a Baywatch – Hawaii-ban és a Csillagkapu: Atlantiszban is megfordult Momoát Az Igazság Ligája mozihoz hasonlóan Varga Rókus szinkronizálja, bár én szívesebben hallanám Turi Bálint tolmácsolásában. Az Aquaman magyar változatában egyébként olyan magyar színművészek vettek részt, mint Pápai Erika, Bogdányi Titanilla, Szabó Sipos Barnabás, Gesztesi Károly, Jakab Csaba és Sörös Sándor, aki egyébként ott lesz az emTV.hu tizedik születésnapján rendezett ingyenes sci-fi tematikus retro party-n.

emTV.hu // EW.com

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3614480328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása