Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Emberek egy, két és három pohár bor után

A képek lépésről lépésre feltárják, ahogy a brazil fotós barátainak egyre inkább elmosódik a mosolya és grimaszolni kezdenek

2019. szeptember 17. - Ádám // emTV.hu

Marcos Alberti három pohár projectje amolyan viccként indult, amikor elkezdte egy, két és három pohár bort követően fotózni barátait. Elmondása szerint az első kép rögtön elkészült, amikor alanyai megérkeztek a stúdióba, hogy elkapják az arcokon tükröződő egész napos stresszt, a fáradságot. A képek lépésről lépésre feltárják, ahogy a brazil fotós barátainak egyre inkább elmosódik a mosolya és grimaszolni kezdenek.

drink1.jpg

Az utolsó fotón látszik, ahogy a harmadik pohár bor után alig tudják magukba fojtani kirobbanó vidámságukat. Az emTV.hu egyúttal szeretne emlékeztetni mindenkit, hogy a túlzott borfogyasztás veszélyes is lehet, ezért mindig felelősséggel fogyasszatok alkoholt!

drink2.jpg

drink3.jpg

drink4.jpg

drink5.jpg

drink6.jpg

drink7.jpg

drink8.jpg

drink9.jpg

drink10.jpg

drink11.jpg

drink12.jpg

emTV.hu // először publikálta a boredpanda

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6615109990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása