Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Botrányos maraton a Universal Channel műsorán

Március 8-án és 9-én

2014. március 04. - emTV.hu

universal.jpgOlivia Pope szerepében Kerry Washington meghódította az egész világot. A Botrány igazi kult-sorozattá vált a tengerentúlon, és március végén Magyarországra is megérkezik a harmadik évad. A Universal Channel éppen ezért maratoni ismétlést tart március 8-án és 9-én.

botrany_2_evad.jpg

Olivia Pope az amerikai felső tízezer, valamint a politikai elit problémás ügyeivel foglalkozik. A sikerszéria harmadik évadának történetét most is forgatják Amerikában, de a legújabb részek március végén már nálunk is láthatók. Addig azonban maratoni ismétlést tart a Universal Channel. Március 8-án és 9-én egyben vetíti le a csatorna a Botrány második évadát. A Kerry Washington által életre keltett Oliviáról és csapatának tagjairól egyre több titok derül ki. Érdemes feleleveníteni az eseményeket mielőtt képernyőre kerül Shonda Rhimes sikerprodukciójának legújabb évada.

Botrány maraton – egyben a második évad március 8-án és 9-én a Universal Channel műsorán!

via Red Lemon Media // Universal Channel

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr515842749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása