Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vége a Heti Hetesnek?

Nagy a csend a műsor körül

2016. október 13. - Ádám // emTV.hu

rtl2.jpgA cím persze elég kattintásvadász, mert valójában senki sem mondta, hogy vége, de tény, hogy az RTL legrégebben műsoron lévő szórakoztató show-ja még mindig nem tért vissza a nyári szünetről. Ráadásul egy szeptemberben az RTL-től kapott információ alapján október 16-án indulna újra.

heti_hetes_brody.jpg

Szeptember közepén tettük ki az infót, miszerint október 16-án jön az új évad és a tizennyolcadik szezonnal folytatódik a Heti Hetes. Ezt az RTL-től tudtuk meg, amikor egy emailben rákérdeztem a műsor indulására.

Csakhogy telt-múlt az idő, de ahogy közeledünk az időponthoz, csak nem érkezett meg az ilyenkor szokásos közlemény, a tévében is csak az unalomig ismételt bestof epizódo(ka)t reklámozzák.

Írtam tehát egy, aztán még egy, végül egy harmadik levelet az RTL-nek, hogy mi történt, hiszen szeptember közepén a sajtókapcsolati vezetőtől kaptunk egy konkrét időpontot, s az alapján a műsornak vasárnap kellett volna indulnia. Érdemi választ sajnos nem kaptam, be kellett érnem azzal, hogy a műsorról jelenleg nem tudnak (vagy nem akarnak) mondani semmit.

Nagyon kíváncsian várom, hogy visszatér-e, és ha igen, mikor a legkormánykritikusabb szórakoztató műsor az RTL képernyőjére.

UPDATE: A műsor szép csendben valóban elindul október 16-án.

emTV.hu // képünkön Bródy János adja elő az "Ezek ugyanazok" című dalát az utolsó adásában

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3211802753
süti beállítások módosítása