Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az Aradi Varga Show felvételén jártam

Kókuszt mindenkinek!

2017. április 30. - Ádám // emTV.hu

Márciusban Aradi Varga Show címmel új szórakoztató műsor indult az ATV-n. Az Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristák által alkotott duó produkciója kéthetente egy órában jelentkezik. Részt vettem a tavaszi évad utolsó két adásának felvételén. Szubjektív élménybeszámoló következik.

Tovább

Öt új szereplő a Star Trek: Discovery-ben

Föderációs tisztek és klingon birodalmi vezetők érkeztek

A CBS pénteken jelentett be újabb öt nevet a várhatóan idén ősszel érkező, jelenleg is készülő Star Trek: Discovery szereplőinek listájáról. A karakterek között egyaránt vannak föderációs tisztek és klingon birodalmi vezetők is, ahogy a színészek között is vannak ismert és kevésbé ismert nevek.

Tovább

Fényevő energiabombák vezetik az RTL reggeli műsorát

Szubjektív élménybeszámoló egy rendkívül jó hangulatú műsorról

Volt szerencsém a csütörtök délelőttömet az RTL Klubban tölteni, így nem csak a kedden érkező Házasság első látásra első epizódját nézhettem meg, de alkalmam nyílt az élő adás alatt is belesni a Reggeli stúdiójába. Szubjektív élménybeszámoló következik egy rendkívül jó hangulatú műsorról.

Tovább

Mozgalmi induló a Paramount Channeltől

A Mindenki című Oscar-díjas magyar filmből ismert gyermekkórussal

A Viacom filmcsatornája az Oscar-díjas Mindenki című magyar filmből ismert gyermekkórus részvételével készített ajánlót, melyben a kissé szürreális, mozgalmi induló stílusában készült dal közepette a munka ünnepén adásba kerülő klasszikus akciófilmek jeleneteiből összevágott videó látható.

Tovább

Az új nemzedék szereplői a Star Trek: Discovery-ről

Lehetséges szerepek és remények a TNG stábjától az új sorozattal kapcsolatban

Szombaton a Szilícium-völgyben tartott Comic Conon a Star Trek: Az új nemzedék (TNG) számos színésze is megjelent, a közönség pedig sok egyéb mellett természetesen kérdezte őket az idén érkező új sorozatról, a Star Trek: Discovery-ről is. A beszélgetést William Shatner (Kirk) moderálta. Videó!

Tovább

A Star Trek találkozása a Star Wars-szal

Lucas elmondta: a Wars írása közben Trek ismétléseket nézett

A bejegyzésben látható fotón azon különleges történelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi, mikor Gene Roddenberry, a Star Trek és George Lucas, a Star Wars atyja először találkoznak személyesen a Wars tizedik évfordulója kapcsán rendezett találkozón, harminc évvel ezelőtt, 1987-ben.

Tovább

Instant házasság az RTL Klubon

Hamarosan indul a csatorna tudományos párkeresős műsora

Két hét múlva kedden indul a Házasság első látásra című reality az RTL Klubon, melyben a szereplők vakon házasodnak. Őket majd csak később ismerhetjük meg, de az már publikus, hogy kik azok a szakértők, akik tudományos módszereken alapuló felméréseikkel összeállították a párokat.

Tovább

Villanykörte csere közel fél kilométer magasan

Mint egy séta a parkban

Villanykörtét kell cserélni az észak-dakotai Salem közelében a KDLV-TV üzemen kívüli analóg tévéadóján, négyszázötven méter magasan. Kevin Schmidt alpinistára vár a lélegzetelállítóan rémisztő feladat, aki olyan természetességgel teszi mindezt, mintha csak egy sétát tenne a parkban.

Tovább

Érkezik a kalózsorozat befejező évada

Fekete Vitorlák országos évadpremier a Paramount Channel műsorán

​Vajon Flint kapitány és Silver elérik, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során? Az Emmy-díjas kalóztörténet negyedik évadában véres összecsapásokból és erotikus jelenetekből sem lesz hiány! A Fekete vitorlák utolsó évadában a minden titokra fény derül.

Tovább

Elmentünk Reggelizni

Sajtótájékoztatón mutatták be az RTL régi-új reggeli műsorának stúdióját

Közel öt és fél év szünet után húsvét hétfőtől újra Reggeli az RTL Klubon, ami jó hír, hiszen végre lesz egy szerethető alternatíva a sokszor egy ocsmány bohózat szintjére süllyedő TV2 Mokkája mellett. A házigazdák, Peller Anna és Lukács Miki közreműködésével ma mutatták meg az új stúdiót.

Tovább
süti beállítások módosítása