Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ősszel folytatódik a Tömény történelem

Fluor Tomi Sissivel sörözött a VOLTon

2017. június 30. - Ádám // emTV.hu

Ősszel folytatódik a Comedy Central saját gyártású produkciója, a Tömény történelem. Az idei széria egyik poharazva sztorizó híressége Fluor Tomi lesz. Az énekes ellátogatott a humorcsatorna delíriumos történelmi alakokat megidéző PiÁtriumába a soproni VOLT Fesztiválon, ahol meginterjúvolták.

Tovább

Hétfőn indul az Anikó #show – belenéztünk

Éjjel-Nappal Hashtag-Világ Nádai Anikóval

Hétfőn a Film+2-ből RTL GOLD lesz és debütál az első saját gyártású műsora, az Anikó #show, melyből ma részleteket mutattak a sajtónak. Három sztorit láttunk, az egyiket az első adásból. Ha röviden kéne jellemeznem jól szórakoztam, de azért ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük a legelején.

Tovább

Ilyen a földi pokol

Megdöbbentő képsorokon a szíriai háború a NatGeon

Hogyan kezdődött a szíriai polgárháború? Mi történt Szíriában az elmúlt években? Miként jött létre az Iszlám Állam, és hogyan lett egyre nagyobb mozgástere? Az Oscar-jelölt Sebastian Junger és az Emmy-díjas Nick Quested felkavaró dokumentumfilmje hiteles képet fest a jelenlegi szíriai helyzetről.

Tovább

Aranyozott giccsparádé az RTL GOLD csatornapromójában

Napsütésben veszélyes ez a sok csillogó cucc

Dögöljek meg, ha értem, hogy mi a picsáért tüntetnek a nők az RTL GOLD promójában, miközben ezer-meg-egy csatorna szól nekik. Július 3-án megszűnik a Film+2 és indul az RTL új csatornája, melynek húzóműsora az Anikó #show, de gyakorlatilag az RTL-es műsorokat fogja csak ismételni.

Tovább

Endi és Palibá a kockás terítők felett is átveszi az uralmat

Csütörtökön indul a Mélyvíz második évada a Comedy Centralon

Már nagyon vártam, hogy elinduljon a Mélyvíz második évada, hiszen nem csak elsőként számoltunk be a folytatásról, de a Viacom jóvoltából exkluzív módon a forgatás első napjára is ellátogathattam. Már akkor is látszott, hogy az idei, szintén harminc részes szezon erősebb lesz a tavalyinál.

Tovább

Megérkezett a Kacsamesék régi-új főcíme

Nektek hogy tetszik?

A múlt héten mutattunk az idén érkező Kacsamesék folytatásából magyar szinkronos előzetest, ám most kiadták a sorozat régi-új főcímét is, sőt, poszter is érkezett az legendás Disney-szériához! Nem rég a Gyerek-világ oldalán tette közzé őket, mi pedig most megmutatjuk nektek is. Vélemény?

Tovább

Az RTL Spike-on folytatódik a Vámpírnaplók

Szerda este sosem látott izgalmakkal debütál a hatodik évad

Sorozatok terén tovább erősít a Viacom szórakoztató csatornája (a csak nevében RTL), RTL Spike, melyre premierként holnap érkezik a Vámpírnaplók teljes, hazánkban eddig még nem látott hatodik évada. De vajon milyen érdekességeket és izgalmakat tartogat a nézőknek a produkció?

Tovább

JJ Abrams ma rettegésbe taszítja New Yorkot

Este érkezik a ma kilenc éve bemutatott Cloverfield

Hatalmas titkolózás előzte meg a 2008-ban debütáló Cloverfieldet. A JJ Abrams rendezte katasztrófafilmnek még címét sem ismerték a nyilvános vetítésekig. A Paramount Channel ma este újra felidézi a rejtélyes hangulatot és borzongást hoz a hétfő esti szürkeségbe.

Tovább

Az HBO júliusi újdonságai

Az HBO és az HBO3 bemutatói

A Trónok harcán kívül más izgalmas premier is lesz az HBO műsorán a következő hónapban. Több folytatás is érkezik, mint az Angie Tribeca, a Bizonytalan, vagy éppen a Nagypályások, de jön a tavalyi év egyik legizgalmasabb sorozata, a The Girlfriend Experience is! Nézzük.

Tovább
süti beállítások módosítása