Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

Charlie angyalai (2011), 19:05, FEM3

2012. október 28. - Flankerr

ajanlo.jpgNem igazi premier, de kicsit még is. 2011-ben az ABC úgy gondolta, jó ötlet feltámasztani a 70-es évek kultikus, hazánkban is sikerrel vetített sorozatát, a Charlie angyalait Az új szériában a jó útra térített három fiatal nőhöz egy hacker is csatlakozott, hogy együtt oldják meg a csak hangját hallató Charlie által kiosztott küldetéseket. Ezzel a felütéssel indul ma 19:05-kor a Charlie angyalai 2011-es remake-je a FEM3-on.

A pillanatok alatt elmenekülő nézők miatti rossz nézettség (az egységesen behányó kritikusok csak bónusz volt) okán az ABC villámgyorsan elkaszálta a sorozatot, a nyolcadik rész már le se ment odakint. Nálunk az AXN már 2011 novemberében levetítette. Itt az oldalon háromszor is (itt, itt és itt) írtunk az új angyalokról, javaslom alapos átolvasásukat, mielőtt a FEM3-ra kapcsolna bármelyik olvasónk. Az ajánlási pontszám 2/5. Nem véletlenül.

2.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr284874846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása