Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Archer: így indult a 4. évad

Emlékszel, hogy emlékszel-e?

2013. január 20. - Flankerr

kritika.jpgPár napja már agyba-főbe dicsértem az Archer első három évadját. Mert megérdemelte. Szerencsére a készítők ott folytatták, ahol majd egy éve abbahagyták, így a most indult negyedik évad indulása is rekeszizomgyilkosan jóra sikeredett. Némi meglepetésre Bob burgerfalodájában kezdünk, ahol az Archerre megszólalásig hasonlító Bobot akarja kinyírni egy KGB halálosztag. Lássuk a részleteket.

Archer4.1.jpg

Persze nem sikerül, mert saját magát is meglepve „Bob” elintézi őket, aztán csak néz ki a fejéből. Szólva a jó öreg amnézia klisét húzták elő, de ennek oka van. Az írók ezzel a crossover-rel tisztelegnek Archer megszólaltatója, H. Jon Benjamin előtt, aki a Bob’s burger című animációs vígjáték főszereplőjének is a hangját adja.

archer2.jpg

Ráadásul a folytatás azt a minőséget képviselte, amit elvártunk az eddigi részek alapján. Nem túlzok: többször meg kellett állítanom, amikor néztem, mert úgy röhögtem, hogy már én se bírtam. Helyzetkomikum, pusztító szóviccek, és persze a széria védjegye, vagyis a főszereplők egymást szívatása, átverése folyamatos jelleggel. És még egy kis átívelő szálat is kapunk.

Archer4.3.jpg

Nem akarom sokáig húzni: a negyedik évad első része azt sejteti, hogy a készítőknek, íróknak van még puskapor a tarsolyukban, és ez igencsak jó hír. Az értékelésem nem lehet más, mint egy kövér 5/5. És várom a folytatást. Jó lesz. Még annál is jobb.

5.jpg

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr565028973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása