Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Damon és Affleck filmek a Universalon

Főszerepben Matt Damon és Ben Affleck

2013. november 14. - emTV.hu

universal.jpgHárom Oscar-díj, három Golden Globe, valamint hetvenöt egyéb filmes díj. Ez Matt Damon és Ben Affleck eddigi mérlege. Hollywood két tehetsége szombat esténként a Universal Channel műsorán kap főszerepet. Matt Damon és Ben Affleck még a középiskolai évekből ismeri egymást. A két világsztár barátsága azóta is töretlen. Első kasszasikerüket közös forgatókönyvük, a Good Will Hunting hozta meg, amiért Oscar-díjat zsebeltek be. Színészként is beírták magukat a filmtörténelembe, összesen százhuszonhárom moziban játszanak. Ezek közül november 16-tól a Universal Channel négy sikerfilmmel szórakoztatja nézőit minden szombaton.

Matt Damon indítja a mozi-folyamot a Pókerarcokkal, amiben az általa életre keltett Mike McDermott jogi pályája és egy jóval veszélyesebb, ám jobban jövedelmező élet között vívódik. A tehetséges pókerjátékost régi barátja állítja döntési helyzetbe. Matt Damon mellett olyan világsztárok is feltűnnek, mint Edward Norton és John Malkovich.

Ben Affleck a Hulla, hó, telizsákban Charlize Theront igyekszik elcsábítani, ám az egyszerű csajozás hamar durva bandaháborút eredményez és még egy kockázatos kaszinórablásba is belekeverednek főhőseink.

Az izgalmas és fordulatos cselekmény november 30-án is garantált. Matt Damon a tehetséges Mr. Ripleyként férkőzik a gazdag Dickie és annak barátnője közelébe. A rajongó ragaszkodás viszont nem várt drámához vezet. Világsztárokból ebben a moziban sincs hiány, hiszen Gwyneth Paltrow és Jude Law alakítja a jómódú szerelmespárt.

Gwyneth azonban nem csak Matt Damonnal szórakoztatja a Universal Channel nézőit. A romantikus Szívörvényben Ben Affleckhez kerül közel. A történet szerint Buddy a reptéren várakozva megismerkedik Greggel és egy váratlan ötlettől vezérelve elcseréli repülőjegyét vele, hogy a férfi korábban hazaérjen feleségéhez. A gép azonban lezuhan és Buddy szeretné megismerni az elhunyt családját, így felkeresi a gyászoló özvegyet. Érdekesség, hogy a filmben Greget a Botrány Fitz elnöke, Tony Goldwyn alakítja.

november 16. 21:00 – Pókerarcok
november 23. 21:00 – Hulla, hó, telizsák
november 30. 21:00 – A tehetséges Mr. Ripley
december 7. 21:00 – Szívörvény

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr505632884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása