Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyílt napot tart ma a TV2 Akadémia

Ma délután négy és este kilenc óra között a Symbolban

2014. január 19. - emTV.hu

tv2.jpgMa, azaz január 19-én, vasárnap délután négy és este kilenc óra között nagyszabású nyílt napot tart a TV2 Akadémia a Symbol Budapestben. A rendezvény apropóján az intézmény nem csak a jövőt, de a múltat is megidézi, ugyanis összehívja az előző évfolyamok végzettjeit, azokat az ex-akadémistákat, akik szívesen mesélnek az itt eltöltött évről, valamint a képzés utáni lehetőségeikről és karrierükről.

Az exkluzív eseményen vezető tanárok, képernyősök és volt hallgatók osztják meg tapasztalataikat a média iránt érdeklődőkkel, emellett interaktív programokkal várják a fiatalokat a szerkesztő-riporteri, műsorvezető, sportriporter és újságíró képzés standjánál. Itt mutatkozik be az intézmény új képzése, a rádiós szerkesztő képzés Bochkor Gáborral és Bolla Zsolttal.

Az ingyenes rendezvényen részt vesznek a TV2 Akadémia együttműködő partnerei is a vezető tanárokkal: a Kodolányi János Főiskola részéről Virágh Ildikó, aki a KJF részéről a rádiós szerkesztő képzést mutatja be, a Ringier képviseletében Trencsényi Zoltán, a Népszabadság újságírója, valamint Faragó András, a DIGI Sport műsorainak felelős szerkesztője is ott lesz. A sport iránt érdeklődő hallgatók találkozhatnak Hrutka Jánossal, a Ferencváros egykori védőjével, 24-szeres válogatott játékossal, aki idén jelentkezett a TV2 Akadémia sportriporteri képzésére.

A nyílt napon a leendő hallgatók kipróbálhatják az adott szak képzéseit. A szerkesztő-riporterek kérdezhetnek a TV2 képernyőseitől: Azurák Csabától, Demcsák Zsuzsától, Tatár Csillától, Váczi Gergőtől, és megtudhatják azt is, hogyan írják a Tényekben és a Mokkában a műsorvezetők szövegeit. A műsorvezetők élőben próbálhatják ki a súgógépről való hírolvasást kamera előtt. A rendezvényen ott lesznek a képzések vezető tanárai, mint például Susánszki Bence, Vörös Tamás vagy Kolozsi Ildikó, a vendégeket Illés Gabriella, a TV2 Akadémia képzési igazgatója köszönti majd. Az est végén a TV2 sztárvendégei, Kasza Tibi és Király Viktor adnak koncertet.

A különleges alkalomra egy TV2 Akadémia magazin is készül, amelyben a jelenlegi hallgatók mesélnek élményeikről, részletesen bemutatva az akadémista lét minden velejáróját, legyen szó akár a tanárokról, a vizsgákról, vagy a gyakorlatokról. A kiadvány célja, hogy még közelebb hozza a jövendőbeli hallgatókat a képzéshez.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr785769967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása