Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Romantikus vígjátéksorozat a Szex és New York írójának tollából

Fetching - A kutyanapközi a Film Cafén

2014. március 27. - emTV.hu

filmcafe.jpgMilyen az élet egy kutyanapköziben? Egyáltalán, kinek jut eszébe ilyesmi? Lizának, a csinos, harmincas éveiben járó fiatal nőnek, aki a 2012-ben készült, négyrészes sorozat főszereplője. A talpraesett lány egy napon elhatározza: új életet kezd, és megvalósítja élete nagy álmát. Szakít vőlegényével, felhagy sikeres ügyvédi karrierével, spórolt pénzéből pedig megnyitja a Fetching nevű kutyanapközit. A vidám helyen egész napos megőrzésre, sétáltatásra vállalják a négylábúakat, akiket még kozmetikusok is kényeztetnek. Az ötlet beválik, a hely egyre népszerűbb a kutyusok és gazdáik körében, Liza pedig kezdi megtalálni önmagát. Amikor azonban az ex-vőlegény a leggazdagabb kutyás kuncsafttal tűnik fel, Liza sértettségében megkéri friss munkatársát, a jóképű Matt-et, hogy játsszák el az álompár szerepét. Azonban a lányt sármos pénzügyi tanácsadója is randira hívja, aki előtt egyre nehezebb kimagyarázni a helyzetet. A szálak kezdenek összekuszálódni, Liza pedig nem tudja, hogyan döntsön.

fetching_joga.JPG

A harminc perces epizódok tele vannak humorral, élettel, vidámsággal, na és persze helyes kutyákkal. A sorozat írója Amy Harris, aki olyan világhírű sikersorozatok megalkotásában vett részt, mint A pletykafészek (Gossip Girl), és a Szex és New York.

Amy így vall a Fetching születéséről: Mindig is nagyon szerettem volna kutyát tartani. Amikor felnőttként végre megtehettem, rájöttem, hogy kutya és gazdája között különleges kapocs van. Ráadásul a sok munka miatt én is alkalmaztam kutyasétáltatót, ami egy nagyon érdekes viszony, hiszen egy idegen része lesz a magánéletednek. Ekkor határoztam el, hogy a következő témám kutyákról és egy kutyamegőrzőről fog szólni. Rengeteg érdekes sztorit ad egy ilyen helyzet! A forgatás nagyon családias hangulatban telt. Az epizódokat a férjem rendezte, a stábból mindenki magával hozta a kutyusát – mi is. Oscar egy kis epizódszerepben látható ugyan, de nagyon élvezte a beugrást.

A Fetching című sorozatot a Film Café országos televíziós premierként mutatja be április 5-én, szombaton este kilenckor. További epizódok minden szombaton, ugyanebben az időpontban.

Film Café

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr855881908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása