Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új ingyenes csatorna érkezik

Április 1-től este nyolc és éjfél között

2014. március 27. - emTV.hu

c8.jpgA Chello Central Europe úgy döntött, hogy a Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, április 1-jétől maga tölti ki a felszabaduló esti műsorsávot. A minden nap, este nyolckor kezdődő műsorfolyam C8 néven indul. Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján az új csatorna az indulás napjától bekerül a DIGI, a Magyar Telekom, a UPC és a UPC Direct, valamint az ingyenes MinDigTV kínálatába is.

Az este nyolc és éjfél között látható, széles közönségnek szóló C8 egy rendszeresen frissülő műsorfolyam, mely a Chello csatornák műsorkínálatából kíván ízelítőt adni. A nyolc csatornáról ízelítőként válogatott tartalom betekintést ad a sport-, gyermek-, film-, életstílus és szórakoztató tudományos csatornák műsorkínálatába azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a tematikus csatornákat tartalmazó műsorcsomagok igénybevételéhez. A C8 adásideje négy óra, minden nap este nyolc és éjfél között látható.

A heti frissítésű C8 az induláskor műsorra tűzi a sokszoros díjnyertes A Láthatatlan Madárfotós című Spektrum-sorozatot. A Receptdaráló Extrában újranézhetőek a legjobb fogások elkészítései, de lesz tinédzser-sorozat, valamint a legnagyobb formátumú színészek és rendezők különleges portréi is a C8-ra kerülnek. A filmes ajánlatban a Szőr Austin Powers – Őfelsége titkolt ügynöke című film szerepel, a sportrajongók pedig összefoglalókat követhetnek.

DTV News // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr925881031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása