Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

B. Csejtei Ildikó távozik a TV2 Csoporttól

A mai nappal, közös megegyezéssel

2014. július 24. - emTV.hu

tv2csoport.jpgKözös megegyezéssel, 2014. július 24-ével távozik a TV2 Csoporttól B. Csejtei Ildikó marketing és kommunikációs igazgató. A szakember 2011 novemberében csatlakozott a TV2-höz, kinevezése után a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért; a PR csoport, a marketing csoport, a promo és grafikai csoport irányításáért felelt. Nevéhez fűződik többek között a TV2 arculatának megújítása valamint a "Süss fel nap!" CSR program elindítása.

b.csejtei_ildiko.jpg

B. Csejtei Ildikó távozását követően megszűnik a Marketing és kommunikációs igazgatóság. A vállalat műsorfejlesztési koncepciójának részeként a TV2 Csoport csatornáival, műsoraival kapcsolatos marketing feladatok, valamint a promo és a grafikai tevékenység irányítása a jövőben a Programigazgatóság részeként György Bence program- és hírigazgató alá tartozik. A B2B kommunikációt Csikesz Erika értékesítési igazgató felügyeli.

A vállalati kommunikáció, a program és talent PR valamint a CSR terület Koltay Tamás vezetésével Kommunikációs és közkapcsolati osztály néven önállóan folytatja tevékenységét.

TV2 Csoport

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr206541293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása