Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hogy lehet szafari a dzsungelben?

Kisgyerekes szülők, figyelem!

2014. augusztus 10. - emTV.hu

minimax.jpgMaugli nevét egészen biztosan ismeri minden gyerek. Kipling halhatatlan klasszikusának, A dzsungel könyvének fantasztikus animációs változatát a Minimax már elhozta kis nézőinek. Most azonban itt a sorozat folytatása: a Dzsungel Szafari, melyben egy csodálatos utazás veszi kezdetét. Maugli és barátai anélkül, hogy elhagynák otthonukat, a dzsungelt, más földrészen élő állatokkal ismerkednek.

A farkasok nevelte embergyereknek és barátainak mi más lehetne a kedvenc témája, mint az állatok, ezért minden epizódban olyan felvételekkel mutatják be más tájak élőlényeit, amelyben valódi állatok szerepelnek. Főhőseink mindig elmerülnek egy-egy témában, beszélgetnek a Földről, a különböző állatfajokról, de nagyon fontosnak tartanak megtárgyalni olyan témákat is, mint például az ugrálás. Vajon ki ugrik magasabbra: a béka vagy a kenguru?

A huszonhat részből álló sorozatban az állatvilág számtalan apró érdekességéről is mesélnek Maugliék, így a Dzsungel Szafari nemcsak szórakoztató, de oktató mese is egyben. Irány a dzsungel, ahol most sokkal több minden vár a gyerekekre, mint hinnék!

Dzsungel Szafari premier / augusztus 11. / hétfő / 17:40 // további epizódok minden nap 17:40-től

Minimax // emTV.hu

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr736589295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása