Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Dráma és akció a Universal Channel műsorán

Hollywoodi sikerfilmekkel nyitja az őszt a Universal Channel

2014. szeptember 12. - emTV.hu

universal.jpgEgy képzelt világ elnyomása, az olaj uralta 1900-as évek, vagy éppen összeesküvés az ókori Rómában – biztosan nem telnek unalmasan a szombat esték azok számára, akik a Universal Channelt választják kikapcsolódásként, írja a csatorna.

A szürke szeptemberi estéken az elnyomás elleni harc villanyozza fel a kedélyeket, de arra is fény derül, mi mindent áldoz fel egy férfi, céljai érdekében. Christian Bale ráébred, hogy saját maga ellensége, míg Russel Crowe bosszút esküszik.

Christian Bale John Preston bőrébe bújva egy olyan fiktív világba vezeti a nézőket, amelyben tilos érezni, vagy éppen a könyveknek, a zenéknek és a művészetnek hódolni. John ezt az elnyomó rendszert szolgálja mindaddig, amíg az agymosást elősegítő szertől egy napon elesik. Az Equilibrium egy olyan hős történetét mutatja be, aki végül kénytelen saját magával is szembeszállni.

Igazi klasszikussal indul az este szeptember 20-án: Russel Crowe Oscar-díjas gladiátorként veszi fel a harcot Róma ellen. A történelmi drámában Maximus lázadást szít, hogy megbosszulhassa családja elvesztését, akikkel a barátnak hitt hatalom végzett.

Konfliktus, csalás, korrupció - Daniel Day-Lewis és Paul Deno nem ismer határokat, ha olajról és pénzről van szó. A szeptember 27-én debütáló Vérző olaj olyan díjakat zsebelt be, mint két Oscar-díj, egy Golden Globe és egy BAFTA. Az 1900-as években játszódó dráma betekintést enged az egy olyan világba, ahol a gazdagság ígérete áll mindenekfelett.

Equilibrium - Gyilkos nyugalom / szeptember 13. 21.00
Gladiátor /  szeptember 20. 21.00
Vérző olaj / szeptember 27. 21.00

emTV.hu // Red Lemon Media

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr646692515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása