Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Castle bemutató a világpremierrel szinte egyidőben

A hetedik évad elsőként a Telekom TV Videotéka és TV GO szolgáltatásában

2014. október 01. - emTV.hu

telekom.jpgA Telekom és az ABCTV együttműködésének köszönhetően hazánkban elsőként és exkluzív jelleggel a Telekom TV Videotéka és TV GO szolgáltatáson keresztül lehet látni a népszerű Castle sorozat legújabb, hetedik évadának új részeit.

A sorozatrajongók a friss epizódokat szinte az amerikai bemutatóval egy időben; eredeti nyelven egy napon belül, vagyis keddenként (az első részt a mai napon, szeptember 30-án), a magyar feliratos változatot pedig a tengeren túli bemutatót követő harmadik napon, vagyis csütörtökönként (az első részt október 2-án) tekinthetik meg a Videotékában és a TV GO-n – epizódonként 299 forintért. Természetesen azoknak sem érdemes bánkódniuk, akik a népszerű sorozat korábbi részeire kíváncsiak.

Az amerikai ABC csatornán 2009-ben indult sorozat első öt évadjának összes részét a Telekom TV MoziKlub előfizetéses video on demand (SVoD) típusú szolgáltatásában lehet megtekinteni.

emTV.hu // Magyar Telekom

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr766750387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása