Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hamarosan érkezik Teen Wolf – Farkasbőrben negyedik évada

Tini vérfarkasok fokozzák az izgalmat júniusban az AXN csatornacsaládnál

2015. május 18. - AXN

axnblack.jpgA Teen Wolf – Farkasbőrben negyedik évadában Scott és barátai új ellenségekkel veszik fel a harcot. A szezon központi kérdése, hogy vajon minden szörny eredendően gonosz-e, Scott egyik legnagyobb félelme ugyanis, hogy ugyanolyan szörnyeteggé válik, mint amilyen Peter volt.

teenwolf4.jpg

A Teen Wolf történetének harmadik évadának végén sok szereplőnek búcsút kellett mondani. Az új évadban Scott, Lydia és Kira még mindig gyászolnak és a tragikus veszteségekből próbálnak felépülni. A fiatalok számos aggodalom közepette térnek vissza az iskolába – bár ezek inkább emberi problémák, mint természetfelettiek. Mindeközben új barátjuknak, Maliának próbálnak segíteni, hogy újra be tudjon illeszkedni a társadalomba. Kate Argent is feltámad váratlanul, ami új fenyegetést jelent Beacon Hills-nek. Ráadásul egy másik misztikus ellenség is feltűnik a színen, akit csak "A jótevő"-ként ismernek.

A horrorisztikus harmadik évad után a történet egy kicsit kalandosabb, humorosabb lesz, tele sok-sok romantikával, de persze furcsa gonosztevőkkel és akciódús jelenetekkel is.

A széria mindegyik évadának más átfogó témája van, a negyedik szezon központi kérdése az, hogy vajon minden szörny eredendően gonosz-e. Scott egyik legnagyobb félelme ugyanis az, hogy ugyanolyan kontrollálhatatlan szörnyeteggé válik, mint amilyen Peter volt.

"Ez az évad más, mint az előzőek. Szükségünk volt az újrakezdésre. Szerettem volna visszatérni ezeknek a fiataloknak az emberi küzdelmeire" – nyilatkozta Jeff Davis, a sorozat executive producere egy korábbi interjúban.

Teen Wolf – Farkasbőrben negyedik évad június 17-től szerda esténként 21:20-tól dupla résszel!

emTV.hu // LOUNGE Communication

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr927471424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása