Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Sport TV-n lesz a Copa América

A Sport1 és a Sport2 közvetíti a dél-amerikai kontinenstornát

2015. június 10. - emTV.hu

sporttv.jpgJúnius 11. és július 4. között huszonhat meccsen találkoznak egymással Dél-Amerika legjobb labdarúgói Chilében a 44. Copa Américán. A földrajzilag is a kontinenshez tartozó tíz ország mellett Jamaica és Mexikó egészíti ki tizenkét résztvevősre a tornát.

copa_america.jpg

A nyitó meccsen Chile és Ecuador találkozik a santiagói Nemzeti Stadionban, ott, ahol alig több mint három hét múlva a finálét is vívják. A három négyes csoportból az első kettő és a két legjobb csoportharmadik jut a negyeddöntőbe, ahonnan egyenes kieséses rendszerben játszanak a csapatok.

Beszédes adat lehet a torna erősségével kapcsolatban, hogy hat játékos szombaton még Berlinben játszott a Bajnokok Ligája döntőjében (Messi, Neymar, Mascherano, Tévez, Vidal, Pereyra), de Di Mariát, James Rodríguezt, Cavanit vagy Falcaót sem kell bemutatni a nagyközönségnek. Argentína kerete tűnik a legerősebbnek, de aki az előbb leírt névsor után félti Brazíliát, Chilét, Kolumbiát vagy az eltiltott Luis Suárez nélkül kiálló Uruguayt, annak sok meglepetésben lehet még része.

A Sport TV minden mérkőzést közvetít, az első találkozót pénteken hajnali 01:30-tól a Sport2-n láthatjátok!

emTV.hu // Sport TV

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr657531648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása