Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár

Az ország legnagyobb házibulija visszatér

2015. július 17. - emTV.hu

tv2.jpgHamarosan új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a Sztárban Sztár. A TV2 idén is a nézőkkel együtt keresi hazánk legsokoldalúbb előadóját díjnyertes show műsorában. Senki nem az, akinek látszik. Ezúttal is látványos átváltozásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi.

sztarban_sztar_folyt.jpg

Hamarosan újra indul a Sztárban Sztár a TV2 műsorán, az ország legnagyobb házibulija visszatér. A Kamera korrektúra díjas, kétszeres Story 5 csillag díjas és kétszeres Magyar Televíziós Újságírók díjas szuper-produkcióban ezúttal is látványos átváltozásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, hiszen senki nem az, akinek látszik.

A Sztárban Sztár harmadik, új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jelentkező évadában is a nézőkkel együtt keresi a TV2 Magyarország legsokoldalúbb előadóját.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr817635166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása