Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnaptól nincs Minimax és Sport TV a MinDig TV Extrán

A szolgáltató két hét kódolatlan Nickelodeonnal próbál kompenzálni

2015. október 31. - emTV.hu

mindigtvextra.jpgJelentős változásokat hajt végre holnaptól az Antenna Hungária a fizetős MinDig TV Extra csomag csatornái között: kikerül a kínálatból a Minimax, a Sport 1 és a Sport 2 továbbá a hatoscsatorna és a History is. A szolgáltató két hét kódolatlan Nickelodeonnal próbál kompenzálni.

spngyatvtnez.jpg

A gyermekes családokat érinti érzékenyen, hogy a kisebbek körében népszerű Minimax helyett a már kissé nagyobbakat célzó Nickelodeon lesz látható.

A Viacom és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználói számára 2015. november 1-16. között kódolatlanul lesz elérhető a Nickelodeon. Az egyik legnépszerűbb hazai gyerekcsatorna e két hét alatt is olyan oktató jellegű és erőszakmentes rajzfilmekkel várja a legkisebbeket, mint a hétköznapok esetleges veszélyeire felkészítő Mancs Őrjárat, a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai vagy az alapvető technikai megoldásokat bemutató Láng és a szuperverdák. A nagyobb gyerekek többek között a Madagaszkár pingvinjeit vagy a Csőrös Harvey folytatásait élvezhetik hétköznaponként, illetve premier epizódokat nézhetnek meg a Veszélyes Henry, a Thunderman család vagy a Bella és a bulldogok sorozatokból.

Az alapcsomagból kikerül tovább a hatoscsatorna és az Aktív+ csomagból a ma már csak nevében történelmi témájú History. A felnőtt nézőket érintő változás viszont, hogy a családi része lesz a már október 1-től mostanáig kódolatlanul fogható Story4. A sportbarátokat az Eurosport, az Eurosport 2 valamint a (UPC-re is visszatérő) SportKlub kínálatba illesztésével kívánják vigasztalni, igaz utóbbi kettő csak az Aktív+ csomagra előfizetve válik elérhetővé.

A csatornakiosztás ide kattintva tekinthető meg.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr438038438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása