Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik az RTL új gasztro reality-je

Hétfőn indul a Hagyjál főzni!

2016. április 02. - emTV.hu

Hétköznap este fél kilenckor egy újabb gasztro reality-vel gazdagodik a tévés paletta. A szórakoztató családi főzőműsorként aposztrofált műsorban két fős csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Tovább

A vulkániaknak nincs mellszőrük

Áprilisban vasárnaponként Star Trek filmek

Az 1966 őszén elindult tudományos fantasztikus sorozat készítői kezdetben még nem sejtették, hogy alkotásuk az egész világot meghódítja majd. Az idén ötven éves sci-fi eposz néhány egész estés filmjét ebben a hónapban vasárnap délutánonként újra megnézheted a Paramount Channel műsorán.

Tovább

Démoni utazás az alvilág legsötétebb bugyraiba

Sátán, Azazel, Beliál, Belzebub, Lucifer vagy Mefisztó

Az embereket megkísértő gonosz nevét többféleképp ismerjük.Az alvilág démoni ereje, és a holtak birodalma évezredek óta foglalkoztat minket. A DoQ-n április 2-án képernyőre kerülő Pokol: A Sátán birodalma című dokumentumfilm ebbe a rejtélyes és félelmetes világba kalauzol el.

Tovább

Hadházi László ma megszállja a Comedy Centrált

Folytatódik a Comedy Club a magyar humorcsatornán

Hadházi történetei a kisiskolás kori megpróbáltatásaitól az ötvenen túli élet szépségéig terjednek A humorkabaré visszatér 2. című produkciójában. Ezzel folytatódik a Comedy Central új sorozata, a Comedy Club, amelyben pénteken esténként a hazai stand-up nagyágyúi nevettetnek meg minket.

Tovább

Egész nap Retro nap a VIVA-n

A csatorna egy teljes napra visszaröpít mindenkit a múltba

Ma reggel hat és éjfél között Retro nappal várja az érdeklődőket a zenecsatorna, a különleges időutazáson a korszak legnagyobb hazai és nemzetközi slágerei mellett régi jól ismert műsorvezetőkkel és rengeteg archív műsorrészlettel is találkozhatnak a nézők.

Tovább

Újabb netes hazugságokra derül fény

Folytatódik az MTV népszerű reality-je

Feljavított portré, hazug profil, elváltoztatott személyiség – hamis flörtölőkre bőven akad példa az online történelemben, amint azt az MTV Kamureg című műsora holnap induló ötödik évadában is bizonyít. Nev és Max ezúttal még az eddigieknél is durvább eseteket tár fel.

Tovább

Az Istenbe vetett hit miként hat az emberek életére?

Isten nyomában Morgen Freemannel

Ki Isten? Honnan jöttünk? Mi történik velünk a halálunk után? Az Oscar-díjas Morgan Freeman és a National Geographic Channel vasárnap este tíz órakor egy különleges Föld körüli utazásra hívja a nézőket, hogy bemutassa, az Istenbe vetett hit miként hat az emberek életére a világ különböző pontjain.

Tovább

Holnap indul a Mad Dogs az AXN műsorán

Mit tennél, ha egy fegyveres macska sétálna be a nappalidba?

Az AXN nemrég elküldte a szerdán este tíz órakor induló Mad Dogs című, némi morbid humorral átitatott sorozatának első két szinkronos epizódját. S bár a Kutyaütők meglehetősen lassan indul, a végeredmény mégis igen tetszetős, amit mindenképp nézni kell! Alant az ajánló és a magyar hangok listája.

Tovább

Budapesten van Vincent D'Onofrio

Valószínűleg az NBC Emerald City című sorozatát forgatja

Budapesten van Vincent D'Onofrio, legalább is erről árulkodnak facebook- és twitter- bejegyzései. Na meg arról, hogy a húsvét mellett tizenkilencedik házassági évfordulóját is a magyar fővárosban ünnepelte, így feleségével körbenéztek a Vörösmarty téren és ellátogattak a Szent István-bazilikához.

Tovább

Amerika öt legizgalmasabb állama ma a DoQ műsorán

Alaszkától Wyomingig

Az USA ötven tagállama közül nehéz kiválasztani néhányat, amelyeket a leginkább érdemes meglátogatni. Az ország közel tízmillió négyzetkilométeres területén a legszínesebb tájak, élővilágok és történelmi emlékek fedezhetők fel a rezervátumoktól kezdve az emlékművekig.

Tovább
süti beállítások módosítása