Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap indul a Mozi+, a TV2 filmcsatornája

Hétfőn este kilenctől PRO4 helyett Mozi+

2016. július 10. - emTV.hu

Holnap este kilenc órától a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket a Mozi+. Az első héten az este kilenc órás filmeket megszakítás nélkül adják. A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata készítette.

Tovább

Rihanna gyerekkora óta rajong a Star Trekért

Exkluzív videó-interjú az énekesnővel a Paramount Channeltől

Rihanna a kockák álma lehet: nem csak tehetséges és csinos, de kiskora óta rajong a Star Trekért is. Ezért nagy megtiszteltetésként érte az énekesnőt, hogy a hazánkban július 21-én mozikba kerülő Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülő dal előadására őt kérték fel.

Tovább

Képregényben tért vissza a két kőkorszaki szaki

Flintstone család a DC Comics kiadásában

A DC Comics kiadásában képregényként, teljesen megújult és némileg szokatlan formában tért vissza a Flintstone család. Az első részt Mark Russell írta, valamint Steve Pugh, Chris Chuckry és David Sharpe rajzolták. A DC Comics egyébként a Hanna–Barbera több rajzfilmjét is képregényre vinné.

Tovább

Nem csak a húsz éveseké a világ

Fittebb vagy, mint egy nyugdíjas?

Manapság senki nem lepődik meg azon, hogy az egészséges életmód egyre trendibb a felnőttek körében. Na de mi a helyzet az idősebbekkel? Amerikában új trend alakult ki: a szuperfitt nyugdíjasoké. Erről szól a TLC legújabb sorozata, a Fittebb vagy, mint egy nyugdíjas?.

Tovább

Tetőn moziztak a hazai hírességek

Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti a Paramount Tetőmoziban jártak

Kedden nyitotta meg kapuit a főváros legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Az első telt házas vetítésen játékunk nyertese mellett hazánk hírességei is különleges környezetben nézhették meg az Amerikai szépség című filmet. Paramount Tetőmozi minden kedden este a város felett!

Tovább

Mentőövvel verték ki egy fuldokló fogát a Mélyvíz forgatásán

KAP-ék élő Facebook-közvetítésben vallanak a Comedy Central produkciójának kulisszatitkairól

Kovács András Péter és Janklovics Péter érdekes, és őrülten vicces kulisszatitkokat árulnak el a strandok világát sajátos humorral bemutató Mélyvíz című mini-sorozatukról, és szeretettel várják a rajongói kérdéseket is ma este héttől élőben a Comedy Central Facebook-oldalán.

Tovább

Hetven éves lett Sylvester Stallone

A Paramount Channel filmmaratonnal ünnepli a színészt

Ma tölti be a hetvenet Sylvester Stallone. A színész emlékezetes alakításai mellett a rendezés, a forgatókönyvírás, sőt, a festés terén is sikeres. A sokoldalú Sly születésnapját ma filmmaratonnal ünnepli a Paramount Channel, amelynek kapcsán, íme, néhány érdekesség a sztárról.

Tovább

Egyenesen a Sundance Filmfesztiválról

A magyar nézőkhöz is eljutnak a Sundance Filmfesztivál friss díjnyertes filmjei

A független filmek legnagyobb nemzetközi seregszemléjének öt díjnyertes filmjét tűzi műsorára júliusban a Sundance Channel. Az Egyenesen a Sundance Filmfesztiválról című műsorfolyam során a nézők betekintést nyerhetnek az idei versenyprogram sokszínű felhozatalába.

Tovább
süti beállítások módosítása