Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Különleges századik adással ünnepel az Impulzus Podcast

Holl Nándor kölcsönzi hangját a műsor egyik vendégének

2019. december 18. - emTV.hu

Századik adásához érkezett az Űrszekerek Közösségi Flotta Star Trek tematikus epizód-kibeszélője, az Impulzus! A Farkas Csaba által 2017-ben indított, és magyar nyelven igencsak hiánypóló podcast jubileumi epizódjában Kő Gergőt, az Űrszekerek: A rajzfilmsorozat rajongói szinkronjának rendezőjét, valamint Kollár Ákost, a projekt gyártásvezetőjét és egyben a Mozgi-Stúdió alapítóját látja vendégül a műsor három állandó podcastere, Csaba, Attila és Dave. És hogy mindez miért különleges, miért rendhagyó? A Mozgi-Stúdió alapítója mozgásában és kommunikációjában meglehetősen korlátozott, így a műsor történetében először fordul elő, hogy az egyik vendég szinkronizálva szólal meg. Kollár Ákos hangját így a műsorban Holl Nándor kölcsönzi.

imp_100.jpg

Holl Nándor neve nem csak a Star Trek rajongóknak lehet ismerős, hanem megannyi szinkronszerepben is hallhattuk, mint például Joey a Jóbarátokban. Emellett ő szinkronizálta Tuvokot az itthon legnépszerűbb Star Trek sorozatnak számító Voyagerben, Daniel Jacksont a Csillagkapu sorozatokban, és ő volt a 2019-es A Kapcsolatfelvétel Napján tartott Űrszekerek közösségtalálkozó egyik műsorvezetője is, akit az esemény kapcsán az RTL Reggeliben is láthattatok.

A Mozgi-Stúdióba egyébként nem rég mi is ellátogattunk, ugyanis Csaba – ahogy a műsorban is szó esik róla – szinkronizál az Űrszekerek rajzfilmsorozat következő részében.

Az Impulzus Podcast aktuális epizódjának műsoroldalához klikkeljetek ide, az adásban egyébként nem lesz hiány a rajzfilmekből. Negyvenöt évvel a már említett rajzfilmsorozat után a Short Treks új animációs epizódokat mutatott be, de szó esik a Deep Space Nine-ban Odo megtestesítője, René Auberjonois váratlan haláláról is.

emTV.hu // Impulzus Podcast

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9315357086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása