Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Úgy néz ki megvan az új animációs Star Trek sorozat címe

2020. január 29. - Dave // urszekerek.hu

Az értesülés egy Wall Street Journal cikk nyomán látott napvilágot, és ha a ViacomCBS még nem is erősített meg hivatalosan, igaz lehet, mivel a CBS által tavaly bejegyzett márkanév-regisztrációk között is szerepelt. Az új sorozatra valószínűleg 2021-ig, vagy még tovább is várnunk kell, hiszen a készülő másik animációs sorozat, a Lower Decks, de még a Discovery harmadik évada is megelőzi majd. Ez utóbbi forgatása egyébként most fejeződött be, persze az utómunkák még hátravannak.

A Nickelodeon-ra készülő animációs sorozat a korábbi hírek szerint pár különc tinédzserről szól majd, akik felfedeznek egy magára hagyott Csillagflotta-hajót, és azzal kezdenek el kalandozni, a címe pedig valószínűleg Star Trek: Prodigy lesz sorozat címe, ami akár hajónevet, vagy a tehetséges űrkalandorokat illeti.

emTV.hu // Daily Star Trek News

elmeny_es_velemeny_hir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3315435310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása