Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mégsincs vége a Hálóztat TV-nek

A felszámolás kezdeményezése igaz

2012. szeptember 20. - emTV.hu

halozat.jpgHétfőn mi is megírtuk, hogy szeptember 30-án leáll a Hálózat Tv, miután a csatornát üzemeltető Hálózatos Televízió Zrt. 2012. augusztus 24-én tartott rendkívüli közgyűlésén a tagtelevízó részvényesek a Zrt. jogutód nélküli megszüntetése mellett döntöttek. Mára kiderült, állítólag nem igaz.

A Hálózat TV hivatalos tájékoztatása szerint nem igaz, hogy szeptember 30-án vagy más, eldöntött időpontban leállna a csatorna műsorának továbbítása - írja a DTV News.

A felszámolás kezdeményezése igaz, de az nem, hogy megszűnne a csatorna sugárzása, ezt a hírt csak az egyik műsor szereplője terjesztette, ám alaptalanul és felhatalmazás nélkül.

A csatorna esetleges megszüntetésének időpontjáról (ha lesz egyáltalán ilyen döntés) a későbbiekben fognak az arra jogosultak határozni, és erről hivatalos kommunikációs csatornákon adnak majd tájékoztatást.

DTV News

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr584790334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása