Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb haláleset miatt indult per a Discovery ellen

Az eset még tavaly júniusban történt

2013. június 17. - emTV.hu

discovery.jpgA hónap elején közöltünk a tévétörténelem haláleseteiről egy részletesebb összefoglalót. Ebben több, a Discovery-t érintő halálesettel is foglalkoztunk. A napokban kiderült, hogy egy évvel ezelőtt egy füstbomba ölt meg egy nőt egy coloradói forgatáson. A férj és az alkohol- és dohánytermékek, illetve lőfegyverek és bombák forgalmával foglalkozó iroda pedig perel.

Az Anthropic Productions tavaly júniusban a Discovery Communication megbízásából egy háborús műsor pilotját forgatta Coloradóban. A 'Brother in Arms' nyitójelenetében öt felfegyverkezett ember ment át egy füstön, amikor az egyik füstbomba valahogyan elszabadult és megölt egy Terry Flanell nevű nőt.

A Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives nevű szervezet a napokban perelte be a Discovery-t a haláleset miatt, míg a nő férje, Melvin Barnsein is perben áll a produkciós céggel és a Discovery Communicationnel. Szerinte a forgatáson nem a megfelelő pirotechnikai eszközöket használták, valamint nem profik kezelték a felszerelést, ráadásul a megfelelő engedélyek is hiányoztak.

Forrás: Hollywood Reporter

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr505365903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása