Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik a Fear the Walking Dead második évada

Az AMC mellett a Filmcafé, a Film Mánia és a C8 is párhuzamosan sugározza

2016. április 11. - emTV.hu

amc.jpgMa lesz a Fear the Walking Dead második évadának világpremierje az AMC-n, melyet a televíziós társaság párhuzamos sugárzással vetíti. Este tízkor Magyarországon az AMC mellett a Filmcafé, a Film Mánia és a MinDig TV kínálatában szabadon fogható C8 csatornán is a nyitó epizódot sugározza.

A Fear the Walking Dead első évadának nézettsége Magyarország nyolc legnézettebb csatornája közé emelte az AMC-t. A ma új évad esetében a különleges párhuzamos sugárzáscélja, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a Talking Dead: Fear Edition című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. Az első vendégek a sorozatban Travis Manawa-t alakító Cliff Curtis, valamint a showrunner–producer David Erickson lesznek.

A Talking Dead: Fear Edition műsorban Hardwick rajongókkal, színészekkel, producerekkel beszélget az aktuális epizódról, kérdéseket vetnek fel, és közösen meg is vitatják azokat. Emellett a show-ban helyet kapnak előzetesek és háttérinterjúk is. A Talking Dead 2015-ben egyébként a kritikusokat is meggyőzte, Emmy-re jelölték Kiváló interaktív műsor kategóriában.

Fear the Walking Dead második évad premier ma 22:00-kor az AMC, a Filmcafé, a Film Mánia és a C8 műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr318583588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása